Destine ratacite episodul 168 din 26 februarie 2020

Un barbat o suna pe Kushi sa-i ceara bani multi ea il cunoaste, Manoranjan o vede, dar zice ca a gresit numarul. Kushi e stresata ca i-a cerut 2,5 milioane de rupii o suma foarte mare, asa ca merge apoi la Sankalp. Mai apoi ea merge la Mata gi in camera noaptea tarziu. Ea i-a cheile se la seif, apoi fura bijuteriile din seif iese din camera dar Roli o vede. Ea ascunde bijuteriile la spate, Roli o intreaba ce face in camera lui Mata gi? Ea zice ca i-a masat picioarele si Roli intreaba ce are in mana, ea zice ca niste lucruri de ale ei, Roli zice ca sgur a facut ceva daca face teatrul asta. Kushi merge in camera si pune in dulap bijuteriile. Kushi zice ca va vinde bijuteriile. A doua zi Kushi coboara vrand sa plece grabita si se rasteste la Pari si Uma ca nu acum invata sa fie nora de la ele. Kushi le zice apoi ca merge la templu iar familia vine la micul dejun. Kushi se apleaca la Mata gi dar degeaba, Mata gi zice Karunei ca nu uita asa uşor ce a facut ieri. Kushi zice apoi lui Mata gi ca tine post pentru Sankalp si vrea sa mearga la templu. De fapt ea vrea sa vanda bijuteriile, Mata gi o lasa sa mearga, Roli zice apoi lui Simar cum Kushi a iesit din camera lui Mata gi azi noapte. Roli zice cã merge s-o urmareasca pe Kushi sa afle ceva, Simar o lasa sa mearga, Ramu aduce hainele lui Kushi, ea striga la el ca sa nu umble acolo.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 168 din 26 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 168 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!