Destine ratacite episodul 164 din 22 februarie 2020

Simar cu Roli opresc nunta, Prem vine apoi cu Siddhart si il aduc pe Chadda. El ii zice de barul unde Kushi a dansat dar o contra-zice spunandu-i ca pe ea o cheama de fapt Billo Rani si ca el nu e unchiul ei. El mai zice de mama ei detinuta cu numarul 2725 ce l-a omorat pe sotul ei si mai zice si de capcana ce i-a intins-o lui Simar. Karuna zice ca nu-l crede pe omul asta, Mata gi spune invitatilor ca nunta nu va mai avea loc si da ordin lui Kushi sa paraseasca casa pe loc, ca a mintit sii era sa distruga familia. Apoi Kushi zice sa o asculte macar o data. Kushi recunoaste ca e dansatoare in barul Rosy de patru ani si ca i-a mintit, aa zice cum mama ei l-a omorat pe tatal ei care vroia s-a o faca o femeie corecta si ca parintii ei au pierdut custodia ei deci a devenit orfana. Ea zice cum Chadda a santajat-o si cere iertare lui Simar si tuturor si Karunei ca familia a acceptat-o dar trecutul nu a lasat-o in pace. Ea se apleaca pentru binecuvantare la Mata gi dar aceasta e suparata tare. Kushi zice ca Simar o va aduce inapoi in casa, Karuna zice lui Mata gi ca si Simar si Roli au gresit si le-a iertat. Karuna zice de horoscop ca ea i-a salvat viata lui Sankalp.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 164 din 22 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 164 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!