Destine ratacite episodul 156 din 14 februarie 2020

Simar o intreaba pe Kushi de acel numar, iar ea zice ca este codul de la dulapul de la orfelinat, apoi merge in camera unde are scris numarul in caietul ei personal, Karuna ii bate la usa, dar ea deschide greu, Kushi zice Karunei sa o lase sa mearga la orfelinat. Manoranjan vine acasa ea ii aduce legume lui Mata gi. si incepe sa spuna ca ea va ajuta la pregatirile pentru nunta. Karuna zice ca ea alege rochia nurorii ei, matusa se supara cand Mata gi e de acord cu Karuna. Apoi Karuna se supara pe matusa, Kushi zice ca va face ceva cu Manoranjan a doua zi Kushi aduce ceai lui Manoranjan in pat, ea ii da lui Manoranjan bilete de tren pentru Agra sa mearga sa cumpere sariuri. Matusa zice ca Kushi e sireata si vrea sa scape de ea, apoi Pari cu Uma vin la ea si ii zic de Kushi, de unchiul ei, de cum era fum in camera atunci. Matusa zice de Kushi ca vrea s-o scoata din casa ca se teme de ea, matusa zice ca sigur are ea un secret si-l va afla si ca se v-a alia cu Simar sa afle. Manoranjan merge la Karuna si rupe biletele de tren si zice ca o lasa pe ea sa pregateasca nunta. Kushi primeste voie sa mearga la orfelinat dar de fapt merge la omul ala de ieri.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 156 din 14 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 156 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!