Destine ratacite episodul 155 din 13 februarie 2020

Simar vede scrum de tigara pe jos, Karuna o apara pe Kushi si zice vrute şi nevrute de nurorile lui Sujata. Mata Gi vine acolo ea spune ca Uma a vrut doar s-o ajute, Kushi vede ceva pe jos si se apleaca sa vada ce este dar prefacandu-se ca ii cere iertare lui Mata gi. Apoi toti pleaca, Kushi zice Karunei ca e vina ei ca nu trebuia sa inchida usa. A doua zi Simar vede chistocuri de tigari pe jos in fata ferestrei lui Kushi. Simar suna la ea acasa si vorbeste cu matusa, Kushi o vede pe Simar iar Karuna merge la sotul ei si-i cere bani. Ea se plange de Mata gi acestuia, Pari cu Uma vad ca ofranda pentru preot nu e facuta. Simar e cu chistocurile in mana si se gandeste, Kushi vine la ea si-i arata si ea chistocuri lui Simar si zice ca oare cine fumeaza de la ei din casa? Desi Kushi e accea persoana, ea o pacaleste pe Simar, apoi ea zice ca le-a gasit in fata ferestrei lui Simar si se intreaba daca oare nu Prem fumeaza, mai apoi Prem ii face surpriza lui Simar.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 155 din 13 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 155 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!