Destine ratacite episodul 147 din 5 februarie 2020

Simar cu Roli sunt la bucatarie facand de mancare, Sujata intra si le spune ca vine preotul. Ea continua si-i spune lui Roli sa zica lui Siddhart sa-i aduca medicamente. Roli il suna pe Siddhart dar el nu-i raspunde, mai apoi toti servesc catea un ceai. Pinky cu Pari vin si zic ca ea le-a adus cadouri facute de mana ei cadourile fiind de fapt niste pulovere. Apoi si Uma cu Ritu vin cu cadouri, ei aduc paturi facute de ea, Uma le spune ca Ritu are un curs de cosmeticiana, Manoranjan se gandeste s-o machieze si pe ea. Apoi Pinky aduce pajituri, Manoranjan vine de sus si striga, sora lui Uma i-a taiat spranceana. Ea spune ca e o escroaca sora lui Uma, apoi Pinky se da de gol si zice ca prajiturile sunt cumparate de la Dadduji Halva. Preotul vine si se uita p e horoscoapele lui Sankalp si al fetelor si se pare ca horoscopul lui Sankalp e afectat spunand ca el va muri la un an de la casatorie. Kushi cred asta iar sora lui Anisha face slujba pentru Simar. Ea zice ca ea a murit si are tablou cu ea, Sankalp vine la mama lui care plange de vestea pe care le-a dat-o preotul.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 147 din 5 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 147 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!