Destine ratacite episodul 144 din 2 februarie 2020

Roli cu Siddhart se pregatesc de intalnirea cu Anisha. Siddart se deghizeaza iar Prem cu Simar sunt la acelasi restaurant. Siddart se loveste intentionat de Anisha apoi merge la masa ei. Roli ii trimite lui Siddhart ce sã zica prin mesaj. Siddhart ii spune Anishei ca el este om de afaceri ce sta in Londra, aoi Anisha il cheama la cafea la ea acasa. Ei ajung la ea acasa si descopera ca de fapt ea face la fel cu toti barbatii pentru a scoate bani de la ei. Anisha zice ca merge sa-i faca o cafea, Siddhart ii asteapta pe Roli si pe restul, si varsa cafeaua pe ea, avand un motiv acum sa mearga sa se schimbe. Ea vine apoi intr-un halat, Siddhart i-a pus ceva in cafea, iar ea vine si ii face avansuri dar el zice sa bea mai intai din cafea. Anisha lesina de la cafea apoi Prem cu restul apar si ei, si incep sa caute dovezile lui Anisha. Prem afla camera de fotografiat, Siddhart sterge pozele de pe laptopul ei. Apoi ei cauta daca mai are poze si afla ceva poze dar sunt cu ea, ci cu Shailu. Anisha isi revine din adormire Prem cu Roli cu Simar ies intre timp iar Siddhart ii zice Anishei sa se odihneasca ca va mai veni el la ea.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 144 din 2 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 144 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!