Destine ratacite episodul 143 din 1 februarie 2020

Simar merge cu Roli la locul unde i-a dat intalnire fata din mesaj. Ea o vede pe Anisha, Simar ii spune lui Roli cum a cunoscut-o si cum era necajita. Roli vede cerceii la ea in urechi, Simar spune ca Anisha il santajeaza pe Prem asa ca o suna pentru a vedea ca numarul este al ei. Simar cu Roli merg la ea si o intreaba de ce il hartuieste pe Prem. Ea raspunde ca nu are nicio relatie cu Prem ci un membru al familiei i-a facut rau si ca este cineva din familie al carui nume nu-l poate spune si dupa cateva insistente recunoaste ca este fratele mai mare a lui Prem, Shailu. Simar zice ca o va ajuta, apoi ii spune lui Roli ca i-a castigat increderea dar nu a crezut-o. Anisha spune apoi ca a cazut in plasa Simar. Ea il suna pe Prem apoi il ameninta ca vrea bani de la el altfel zice adevarul familiei. Simar cu Roli merg la Shailu la birou, Shailu zice cum a cunoscut-o pe Anisha la cofetarie. Ea a aflat ca e nepotul lui Dadugi si deci el este un fel de patron.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 143 din 1 februarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 143 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 februarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!