Destine ratacite episodul 142 din 31 ianuarie 2020

Roli vine jos la masa, Siddhart afla ca a fost in oras cu Simar, mai apoi Roli intreaba de cadoul primit de Simar de la Prem. Ea vede bratarile dar zice ca Prem a luat cercei nu bratari. Roli ii spune lui Simar ca are ea ceva ca e schimbata, Simar ii zice cum l-a vazut pe Prem cu masina si la teras. Ea ii spune surori sale ca oare Prem chiar are o aventura? Manoranjan aude ce zice Simar, Roli ii da cadoul lui Siddhart. El se imbraca cu hainele de la ea apoi ea ii face cravata, Simar ii aduce cafea lui Prem el vede ca ea are ceva. Simar ii zice de cercei si ca el ii ascunde ceva, ea ii zice ca are încredere in el. Prem ii spune ca ii va zice ce e doar peste ceva timp, el zice c nu ar face nimic s-o raneasca. Ei se imbratiseaza apoi a doua zi Manoranjan se uita la Tv. Pari vede bratarile lui Simar luate de Prem, Manoranjan incepe sa zica de ceva adevar ea ii spune de aventura lui Prem. Ea zice totusi s-o intrebe pe Simar daca nu crede. Manoranjan zice ca asta e vina lui Simar ca se intampla, Mata gi o intreaba pe Simar ca e adevarat? dar ea zice da. Mata gi zice cã va vorbi cu Prem, Simar a vrut s-o impiedice dar n-a putut, m-ai apoi Prem vine de la lucru iar Mata gi se apuca de el, ea zice ca are o aventura.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 142 din 31 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 142 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!