Destine ratacite episodul 128 din 17 ianuarie 2020

Roli vine la Mata gi si zice ca matusa ei i a zis de un leac din plante pentru bubele de pe corp. Simar ii zice lui Mata gi ca Prem a fost cel care a zis ca ele vin acasa. Ea mai zice ca a sunat contabilul pentru ceva acte. Mata gi da cheile seifului lui Simar pentru a lua actele şi a le pastra pana ea va fi bine. Manoranjan vede tot si e geloasa. Familia ajunge acasa si afla de Mata gi. Mata gi zice cum Simar cu Roli au ajuta-o. Familia afla ca a facut varicela. Pari cu Uma vad cã Simar are cheile de la seif. Roli aplica leacul pe Mata gi. Simar e laudata de Prem si spune ca nu l-a sunat. Doctorul suna pe Prem ca vine la Mata gi ca acum a aflat de Mata gi. Roli e geloasa pe Siddhart ca afla ca a mancat dulciuri la nunta. Medicul vine la Mata gi. Manoranjan merge jos si zice fetelor ca au instigat o pe sora ei impotriva ei. Apoi Simar cu Roli dau medicamente lui Mata gi. Simar zice ca Manoranjan nu e de vina, iar Roli zice ca o sora mai mica nu poate vrea raul surorii mai mari. Mai apoi Mata gi singura zice ca nurorile ei sunt de treaba si ca parintii le au educat bine pe fete.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala.

Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 128 din 17 ianuarie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs.

Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 128 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 ianuarie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.
Acest episod este disponibil spre vizionare cu traducere si este complet, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Varianta 1.

error: Content is protected !!