Destine ratacite episodul 531 din 23 februarie 2021

Prem s-a lovit la spate din cauza acelei capcane in care a cazut, Simar se gandeste la el cu lacrimi in ochi, Simar spune lui Roli ca Vikrant le omora si pe fete daca nu face ce zice el, Vikrant vine si zice ca maine se vor casatori iar apoi Roli cu Daksha Ba vor fi eliberate. El zice ca de nu era Simar toate aveau soarta lui Champa si sa nu se mai puna cu barbatii, femeile din sat. Vikrant o trage pe Simar dupa el, femeile arunca boia iute pe Vikrant pentru a o scapa pe Simar, femeile zic ca azi vor vedea puterea lor, ele iau parii la Vikrant, Prem cu Siddanth merg prin padure si aud sunet de bratari de picior, e Leela care ii pandeste, femeile il inconjoara pe Vikrant apoi il pun pe un scaun, Simar spune uite ce au devenit femeile neajutorate.

Femeile zic ca el e demon nu zeu cum zice el, ele spun ca sunt de partea lui Simar, Vikrant e legat de scaun cu sfoara, Simar ii da o palma lui Vikrant, capetenia apare la poarta si vede ca e inchisa, Simar zice ca daca elibereaza fetele Vikrant va scapa, barbatii ameninta femeile dar ele nu se tem, ei zic ca vor sparge poarta femeile arunca cu bratari peste ei, capetenia zice sa nu se i-a dupa orasence ca ele nu stau acolo. Daksha Ba zice ca le va conduce afara din sat pe fete cu mandrie impreuna cu fetitele. Leela apare in fata baietilor, Simar zice lui Vikrant ca desi e legat orgoliul nu-l lasa, Roli spune ca stie codul de la bomba, Vikrant zice ca a schimbat parola, el rade ca nebunul, Prem da lui Leela o hartie cu inelul lui sa o duca la Simar.

Destine ratacite episodul 531 din 23 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 531 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1 sincronizata.


Varianta 2.

error: Content is protected !!