Destine ratacite episodul 974 din 12 Mai 2022

Bhairavi arata cheile masinii lui Simar ea zice acolo e fiica ta Sanjana, si numai daca vrea cheile trebuie sa se puna la picioarele ei sa-i ceara iertare, Simar zice nu, ca zeita e cu fiica mea, Sanjana incearca sa deschida usa portabagajului, Bhairavi zice tuturor femeilor ca azi Simar ii va cere iertare, Simar zice doar la zeita ma inchin nu la tine, Sanjana apare acolo, ele se imbratiseaza, Bhairavi se mira, ea trimite pe toata lumea de acolo, apoi Simar pleaca cu Roshni, Bhairavi e suparata, acasa Mata gi zice lui Simar de ce tac ele doua, Roshni ii spune lui Mata gi ce s-a intamplat si ce a facut Bhairavi. Simar zice oamenii aceia sunt periculosi apoi Bhairavi cheama nervoasa pe Sanjana, ea zice stiam ca ai un scop aici, Sanjana zice tu ai scop nu eu, Bhairavi zice obraznic-o, si o i-a de mana, Sameer zice ce faci? Bhairavi o baga pe Sanjana sub dus rece, ea zice ca trebuue sa stea toata noaptea sub dus, altfel o va pedepsi aspru de tot, a doua zi Roshni aduce ceai lui Simar si Mata gi, un barbat cu pistolul vine dupa Aarav el zice eu l-am chemat e fratele acelui om inchis, Aarav ii da ceva acte sa semneze si primeste bani pentru caz, PYUSH zice asta e cazul cu crima din ziar, Aarav zice da, PYUSH zice sunt criminali.

Aarav zice eu nu stau ca tine cu femeile la barfa, Aarav zice lui Simar ca a luat cazul si gata, Sanjana e tot sub dus, Sameer opreste apa apoi o duce pe brate in pat, el zice pornesc dusul cald, boilerul, Bhairavi zice ce faci, Sameer zice daca pateste ceva, apoi Pari zice pe hol lui Uma ca Sameer s-a indragostit de Sanjana, lui Bhairavi nu-i place ea zice vrei sa-mi iei fiul? Stai sa vezi, Sanjana vine jos Bhairavi zice lui Sameer de licitatia casei iar ea este mirata, la fel si Uma, Pari si Kushi. Sanjana zice lui Bhairavi sa opreasca licitatia casei si se pune la picioarele ei, Bhairavi o impinge.

Destine ratacite episodul 974 din 12 mai 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 974 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 mai 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!