Destine ratacite episodul 962 din 30 Aprilie 2022

Sanjana zice la masa ca are incredere in Sameer si iubirea lui, Sanjana aluneca iar Sameer o prinde mai apoi Sameer zice lui Anjali ce este cu Sanjana cu sotia ideala ce joc joaca? Sameer zice ca va vedea ea diseara, seara toata lumea asteapta pe Sameer, Anjali zice lui Simar sa puna masa, Sameer apare, Sanjana zice stiam ca vii el zice ai postit pentru mine, Sameer i-a adus ceva si spune bea asta e otrava Sameer zice nu ai spus ca ma iubesti mult Simar cu Mata gi zice ce prostie e asta? Sameer zice gata s-a dus iubirea ta mare? ca unii dau viata pentru celalalt, Sameer zice dragoste pe naiba Sanjana a baut paharul, Simar zice Sanjana ce ai facut ea se simte rau imediat apoi o fac sa vomite sa elimine otrava PYUSH zice ca trebuie dusa la spital, PYUSH zice lui Sameer sa nu se apropie, toata familia pleaca spre spital, Sameer merge si el desi Anjali zice ca unde merge, Anjali zice de unde sa stiu ca va bea otrava cu adevarat doctorul zice ca otrava s-a raspandit, doctorul zice sa scrie formalitatile si sa plateasca la receptie Sanjana vomita cu asistenta, Simar merge la templul din spital.

Simar zice e vina mea ca fiica ei sa nu pateasca nimic, PYUSH zice ca toate conturile sunt blocate ca Anjali a facut asta Aarav zice nu avem bani cash, Roshni isi da bijuteriile lui PYUSH si Ananya da la cererea lui Pari, PYUSH merge sa achite cu Aarav dar afla ca Sameer a platit factura de spital, PYUSH il tranteste, Aarav zice nu avem nevoie de banii tai, Sameer zice e vina mea, e responsibilitatea mea. PYUSH zice il are pe fratele ei, PYUSH zice sa nu se mai apropie el merge spre el Mata gi il tine, Ananya zice ca Sanjana s-a trezit toata familia merge la Sanjana, Simar zice iarta-ma, ea zice tu esti puterea mea si pentru drepturile noastre am facut asta Sanjana zice am castigat inima lui Sameer ca e aici afara nu cu Anjali, PYUSH zice nu avem nevoie de drepturi, Sanjana zice sa l lase pe Sameer in salon, Roshni deschide usa lui Sameer, politia vine la spital la Sanjana.

Destine ratacite episodul 962 din 30 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 962 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!