Destine ratacite episodul 960 din 28 Aprilie 2022

Pyush aduce ordinul de anulare a intelegerii dintre Anjali si Sameer el zice ca 30 de zile nu are voie sa-i alunge, Mata gi se bucura si multumeste lui PYUSH, Roshni zice ca ordinul judecatoresc este legal apoi Ananya ii cere iertare lui Roshni pentru cum s-a purtat Sanjana zice lui PYUSH ca nu a fost acolo sa o ajute si pe ea, PYUSH zice vom lupta impreuna, toata familia se uneste si spun ca vor lua casa inapoi, Anjali zice lui Sameer ca nu poate sta 30 de zile cu ei, Sameer zice sa aiba rabdare apoi Anjali cu Sameer vin jos si spun familiei sa stea, ca fiecare trebuie sa faca treburile casnice si nu vor primi mancare pe gratis, PYUSH vrea sa mearga la ea dar Mata gi nu-l lasa Anjali zice ca Aarav va fi sofer. Pari zice cum indraznesti, Anjali zice taci ca Roshni cu Ananya sa fie la bucatarie iar Sanjana va face curat, Anjali a facut un orar cu fiecare ca ai doar 15 minute pentru masa, Anjali zice viata voastra va fi mai rea ca a prizonierilor, ea spune lui Mata gi unde ti-e mandria si orgoliul? Mata gi zice un membru din familie ne face asa ceva? Simar merge la Anjali si zice sa nu faca asta ca sunt batranii familiei, Simar zice lasa-i pe ei ca fac totul eu, Anjali zice lui Simar sa fie servitoarea ei persoanala si sa-i gateasca, sa spele, tot, Anali zice sa-i dea sandalele mamei ei.

Simar i-a sandalele si o incalta pe Anjali, Sanjana merge la Sameer si-l i-a de guler, Sanjana zice cum mi-ai facut asta? Pentru proprietate? ca suntem prieteni, Sameer i-a mainile ei de pe el, si zice ca nu a fost iubire, Sameer o impinge pe Sanjana care cade jos, Simar vine si o ridica, Sanjana zice l-am iubit cu adevarat, Aarav vede si el, Aarav merge si tranteste pe Sameer, ca cum s-a purtat asa cu sora lui, Sameer zice vezi cum te porti, el zice sa se sinucida ca e prost, Aarav vrea sa-l loveasca Sameer tine pumnul, doar Anjali cu Sameer se pun la masa, ea zice ce credeati ca stati cu stapâna la masa Anjali le a pregatit masa pe jos langa altar, Pari intreaba acolo?

Destine ratacite episodul 960 din 28 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 960 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!