Destine ratacite episodul 954 din 22 Aprilie 2022

Roshni e umilita de invitatele lui Pari si spun ca sucul nu e rece si mancarea la fel, Simar cu Mata gi aud si vin acolo. Mata gi zice asa comportament nu e permis aici, ea cu Simar le trimite pe invitate de acolo, Pari zice ca o concediaza pe Roshni, Mata gi zice din ce motiv? Ce a facut Simar zice de ce ati facut asta? Simar pune mancarea fierbinte la Uma in palma, si se arde si zice ea nu pleaca nicaieri Mata gi zice de acum e angajata Roshni, Pari, Uma si Kushi se supara ele pleaca apoi Simar zice lui Roshni ca acolo fiecare zi va fi o provocare si sa fie sincera si loiala mai tarziu Roshni zice ca treaba e gata poate pleca? Simar ii da cutia cu mancare pentru PYUSH lui Roshni, apoi ea ajunge acasa, PYUSH nu vrea sa auda de numele familiei ca doar rau i-a adus azi ca nu a gasit de lucru. Roshni zice nu pot zice ca lucrez acolo, ea minte si zice ca e educatoare la o fetita, ca familia aia e de treaba si e o bunica acolo, Roshni zice ei au trimis mancarea, si-i da mancare lui PYUSH, acesta spune parca e mancarea mamei, Roshni zice o mama isi pune sufletul cand face de mancare.

Sanjana a primit un cadou de la Sameer, o bratara Anjali vede apoi Sameer o suna si intreaba cum e cadoul, Sanjana zice ca e frumos cadoul, ca doarme Anjali sa inchida, acasa la Roshni si PYUSH ploua in casa, ei abia vad un loc unde nu ploua, a doua zi Roshni se piaptana, Simar o suna ea zice e tarziu si nu a venit, PYUSH aude telefonul lui Roshni si zice suna demult, PYUSH vrea sa rãspunda insa Roshni zice raspund eu, Simar o aude ca vorbeste ciudat si zice precis e acolo PYUSH, Simar il aude pe PYUSH si plange, apoi Roshni serveste ceai familiei, Kushi da un sari ieftin lui Roshni si zice ca trebuie sa-l poarte, Simar nu e de acord dar Roshni zice lasa, Sanjana vine jos cu Sameer.

Destine ratacite episodul 954 din 22 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 954 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!