Destine ratacite episodul 952 din 20 Aprilie 2022

Prietenul lui PYUSH o atinge pe Roshni de fapt el vrea sa o agreseze, Simar simte ceva iar PYUSH ii da in cap lui Amit, el zice ca nu a baut ca a simțit ca are ceva, PYUSH il bate rau pe Amit noaptea Sameer se trezeste el e muscat de furnici toata familia vine la el Anjali a pus furnicile Simar zice lui Sanjana sa aduca crema Mata gi zice Anjali sa raspunda ca e camera ei, Anjali zice o fi fost ceva in geanta lui, chiar nu stiu, Mata gi ii cere scuze lui Sameer, Sanjana zice ca-i pare rau. PYUSH cu Roshni sunt iar pe drum el zice ca mereu o va apara, a doua zi familia ia micul dejun, Anjali a facut lipii, Sameer mananca lipia lui Anjali ce e picanta si amara, Anjali i-a pus piper negru in ceai, Sameer pleaca de la masa. Sanjana zice cum se poate si duce ce a ramas de Sameer ea o banuieste pe Anjali, PYUSH a facut rost de ceva camera, Anjali pune ceva in pantofii lui Sameer iar Sanjana o vede ea zice deci tu ai facut asta, de ce Anjali zice pentru ca i-a luat camera, Sanjana zice e musafirul nostru Anjali zice e casa mea si camera mea, Sanjana zice e si casa mea, e musafirul meu.

Anjali zice ca nu are sangele lor, Sanjana zice ce stii tu de relatii pentru mine Simar e totul, Sanjana zice ca mereu va fi fiica familiei, PYUSH ajunge cu Roshni la camera ce a luat-o si este mizerie acolo el zice doar asta am gasit, Roshni zice sa vezi cum o schimb ei se apuca de curatenie si fac o camera frumoasa, apoi Roshni pune idolul de la Simar si face un mic templu, Roshni pune poza familiei pe dulap si apoi face halva. Roshni face economie iar Ananya face prada ea arunca uleiul, seara PYUSH mananca halva facuta de Roshni si spune ca este delicioasa, apoi ii da si lui Roshni mai tarziu PYUSH cu Roshni sunt in pat, PYUSH zice iarta-ma Roshni a doua zi Mata gi e cu Simar, aceasta zice de ceva slujba a templu.

Destine ratacite episodul 952 din 20 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 952 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 20 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!