Destine ratacite episodul 944 din 12 Aprilie 2022

Vikram pune vermilion pe Tanvi, Anjali vine cu masina spre el Simar zice lui Vikram stai nu spuneai ca este teatru, atunci ce faci, Vikram zice unde e Anjali? matusa se bucura, ea zice lui Simar destul apoi spune domnule ravikant unchiului lui Vikram. Vikram i-a de mana pe Tanvi si o duce in templu, Simar zice Anjali ea a o suna, Anjali e la volan mirii se pun pe altarul nuptial matusa le leaga nodul, Anjali zice nu te las Vikram ea merge cu viteza, mirii se ridica pentru ocolurile nuptiale. Uma zice lui Kushi ca Vikram chiar o i-a pe Tanvi, Simar zice opreste-te Vikram ea plange, mireasa merge in fata, ocolurile nuptiale sunt gata preotul zice punei lantisorul nuptial, Vikram pune lantisorul nuptial lui Tanvi, Uma cu Pari se bucura. Anjali ajunge la templu ea ajunge cand preotul zice nunta e gata de azi sunteti sot si sotie, Anjali striga Vikram, toti sunt socati, Anjali lasa lantisorul nuptial jos Pari se bucura, Simar zice stiam ca vei veni, Anjali se uita la Tanvi si vede vermilionul si lantisorul nuptial, ea zice asta ai vrut Tanvi, ai luat pe sotul meu, Anjali zice m-ai iubit mult Vikram nu?

Ce e asta? Cum te-a lasat inima? Anjali zice m-ai inselat Vikram, nu te-ai gandit cum voi supravietui Simar vrea sa o ajute Anjali zice lasa-ma, ea zice tu esti mama mea, ce sarbatoreai aici ca l-a lasat sa faca nunta si nu e fiica ei, Anjali plange ea zice m-ati tradat toti, Simar zice te-am sunat, Anjali striga taci si pleaca apoi, Simar spune opreste-te Vikram zice Anjali iar el fuge dupa ea insa fuge pe drum si Simar e dupa ea, Simar cade jos un camion vine si o loveste pe Anjali, ea este impinsa sus si da cu capul de un bolovan, Simar cu Vikram merg la ea, toata familia ajunge acolo, Vikram o pune in masina, Simar o tine de cap, Anjali e plina de sange, Mata gi afla ce s-a intamplat si spune familiei.

Destine ratacite episodul 944 din 12 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 944 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!