Destine ratacite episodul 940 din 8 Aprilie 2022

Vikram merge dupa Tanvi si zice ai suferit destul la mine acasa acum si aici, Tanvi zice pentru tine fac asta, Anjali vine acasa de la cumparaturi, ea si a luat rochii multe Anjali cere apa lui mohan dar isi aminteste ca l-a dat afara, Roshni zice lui Simar ca acum merge dupa ea la aeroport fiindca vine acasa, Anjali suna pe Vikram pe camera si zice ca si a scrantit piciorul pe scari, matusa ii zice lui Vikram ca Anjali a mai mintit, Vikram zice acum nu minte, unchiul zice vezi Saroj asta e iubire Vikram ajunge acasa si o striga pe Anjali rade ea apare de dupa usa, Vikram zice iar m-ai mintit! Anjali zice oricat ai vrea tot isi pasa de mine, Vikram zice si daca era un animal veneam ca asta e omenie nu ca tine. Anjali zice esti un prost sentimental si uite sunt fericita fara tine, Vikram zice e vina mea ca te cred, asta e lumea ta goala, Vikram zice daca mai indraznesti sa suni vei vedea fiindca m-am saturat sa fiu prost sentimental, Mata gi zice lui Raju servitorul sa faca curat fiindca lui Sanjana nu-i place praful este alergica Roshni zice lui Mata gi ca a aflat poze cu Sanjana si Anjali de cand erau mici, Kushi zice lui Pari vezi ce repede a venit acasa Roshni pentru Simar, ca la ceremonia post nuptiala nu a venit asa repede, matusa zice lui Vikram nu ti-am zis ca este pacaleala.

Simar apare pe usa, ea este singura, Mata gi zice Sanjana? Simar o cheama si ea apare, Mata gi o intampina ppe Sanjana cu platoul de rugaciuni, ea intra in casa si face cunostinta cu toti apoi i-a binecuvantarea tuturor, Pari zice lui Sanjana ca parca nu ar fi stat la Londra ca nu pare imbracata asa, ele rad de Sanjana, Mata gi zice de ce e palida ca a mancat, Simar zice din cauza studiilor, Ananya o duce sus pe Sanjana, Pari zice inca o persoana in casa Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 940 din 8 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 940 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!