Destine ratacite episodul 939 din 7 Aprilie 2022

Pari se plange lui Aarav ca Ananya ni a vrut sa-i dea bani, Ananya vine si zice ca pentru covoare ii trebuia banii, un om vine cu chitanta de la scoala lui Radha, Pari i-a chitanta si zice asa suma mare pentru taxele scolare, Vikram este cu matusa si cu familia, aceasta spune ca nu este de acord cu ce face el, Vikram zice sa faca cum zice Simar acum ca daca Anjali va fi singura poate isi va reveni Vikram zice e ultima data, Pari zice lui Ananya de taxa lui Radha ca Roshni a inselat-o si au anulat luna de miere Ananya se supara apoi Radha arata lucrurile de la scoala ea este fericita, Ananya vine jos si zice normal ca e fericita fiindca doar dorinta ei e indeplinita, Ananya arata chitanta familiei ea zice ce e asta? Roshni zice asa a vrut Simar maa, Ananya zice de ce ai facut tamtam pentru o suma mica cand cheltuiesti sute de mii de rupii pentru cine? Mata gi zice lui Ananya ca nu e bine cum vorbeste Pari zice pentru cine cheltuieste pentru Radha?

Ananya zice putea sa ne intrebe pe toti, PYUSH zice din banii mei s-a platit taxa de scoala, PYUSH zice o acuzi asa, Aarav se baga si el Pari se bucura ca e cearta in familie Aarav zice si Ananya se straduieste cat poate Mata gi zice gata cum vorbiti asa, sa terminam Ananya pleaca cu Aarav apoi PYUSH cu Roshni, Pari zice asta e doar inceputul Vikram aduce actele lui Anjali. Anjali zice serios? Vikram spune noi plecãm de aici ca pentru tine banii sunt mai importanti, Anjali zice om mai prost ca tine nu am vazut, pentru ea pleci? Vikram zice timpul ne va zice cine e prost. Anjali semneaza actele apoi Vikram, el zice vin-o matusa sa ne facem bagajul Roshni zice lui PYUSH am considerat-o pe Ananya ca sora mea Simar suna pe Roshni ea pune telefonul pe difuzor Simar le spune ceva ambilor Roshni zice vom face cum spui apoi Vikram cu familia sunt jos cu bagajele facute Anjali zice lui Vikram ca poate lua orice vrea, Vikram ii raspunde ca mai fericiti vom fi noi ca tine.

Destine ratacite episodul 939 din 7 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 939 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!