Destine ratacite episodul 933 din 1 Aprilie 2022

Ananya zice lui PYUSH ca altcineva va lua inelul ei, Ridhima apare acolo si zice ca pentru sora ei va renunta la a mai face vrajitorii, Mata gi zice ca ea va casatori pe Aarav cu Ananya, Pari accepta fiindca nu are ce face, Aarav se bucura, Ananya plange, Ridhima zice sa-i arate zambetul Simar zice sa se apuce de pregatirile de nunta, Pari zice lui Ridhima ca vor tine pasul cu ei ca vrea o nunta mare cu fast ca e singurul ei fiu si Ridhima zice am doar o sora, Mata gi zice lui Aarav ca e fericit? El zice da datorita tie, a doua zi Anjali vorbeste cu cineva de o slujba, Vikram vine la ea si zice Anjali? Nu te-ai potolit? Vikram zice ce vrei sa mai pierzi? Anjali zice voi face orice pentru cariera mea, Vikram zice dar imaginea mea respectul meu? Anjali zice sa nu se certe ca merge sa se vada cu agentul, la casa Bharadwaj femeile aleg sariuri, lui Pari nu-i place ce alege Roshni, ea zice ca va alege ceva scump, Kushi vede un colier scump Mata gi zice de ce alege scump, Simar zice lasa ca e unicul ei fiu, Mata gi accepta, Vikram e cu tatal lui si zice ca a fost infrant, tatal lui Vikram zice nu nu ai fost invins, Tanvi vine acolo, Vikram zice am rabdat destul cu Anjali si stiu ce voi face acum, matusa apare acolo cu unchiul lui.

Seara Aarav vorbeste la telefon cu Ananya, PYUSH vine si i-a telefonul lui Aarav si Roshni vine acolo ea zice sa exerseze dansul pentru nunta, Simar ii vede pe ei toti si se bucura apoi Anjali vede ca toata familia e la masa, Tanvi le-a servit masa. Casa nu mai e impartita Anjali merge si tranteste ceva pe masa, ea zice cine a sters linia? Cu ce permisiune si ce cauta matusa pe partea asta? Tanvi zice Anjali, coboara tonul aici nu e petrecere, Tanvi zice eu am sters linia, ea nu trebuia pusa ca familia trebuie sa fie unita, Anjali zice taci ca esti o servitoare doar Vikram zice eu i-am dat dreptul.

Destine ratacite episodul 933 din 1 aprilie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 933 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 aprilie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!