Destine ratacite episodul 931 din 30 Martie 2022

Simar vrea sa il omoare pe Kaal dar el dispare, apoi PYUSH apare el zice sunt eu fiul tau Ridhima zice e Kaal omoara-l, Roshni ajunge la statuia zeitei si se roaga pentru PYUSH., Roshni ia vermilion de la zeitaa intr-un voal, PYUSH zice lui Simar ca este ca acum 25 de ani si trebuie sa alegi si azi ma vei alege pe mine si sa nu-l omoare Simar zice nu esti PYUSH ca el nu face rau. Simar zice azi vei muri si da cu tridentul dar PYUSH dispare iar, Kaal apare iar el zice e imposibil sa-l omori pe Kaal, hai omoara-ma si trei de PYUSH apar unul zice ca este PYUSH, Ridhima zice doar unul e cel adevarat Simar arunca apa sfintita pe Kaal si ramane doar unul ea baga tridentul in Kaal, Roshni ajunge acolo toti sunt socati Kaal moare si dispare apoi PYUSH cade jos, Simar zice PYUSH, iarta-ma el zice ai facut ce trebuie si apoi moare Simar zice ce am facut, Roshni il stria tare ea vine si zice ridica-te, Roshni zice ce ai facut mama l-ai omorat, de ce ca e acel PYUSH pentru care ai infruntat familia, Roshni zice toți sunteti responsabili, asta e devotiunea ta Simar sa iti omori copilul, Roshni zice lui Mata gi ca a mintit-o.

Roshni zice il poate aduce cineva inapoi nu-i asa? Roshni vrea sa se omoare Simar cu Mata gi nu o lasa, ea zice mi-am pierdut fiul, fiica nu pot sa o pierd, Simar zice iarta-ma ca l-am pierdut, Simar zice ce m-ai pus sa fac zeita, ca nu m-am indoit de tine pana azi, Simar zice am nevoie de un raspuns ce inseamna asta, ea plange pentru PYUSH, Simar zice plangi Roshni, ea pune mana pe PYUSH cu vermilion si mana i se face aurie, Roshni zice uita-te mama, pieptul lui PYUSH e auriu toti spun slava zeitei. PYUSH se trezeste, el zice de ce sunt aici, Simar zice ai scapat de Kaal, Ridhima zice Kaal e distrus, puterea mamei si a sotiei a castigat, Anjali zice nu stii cu cine te-ai pus Sam.

Destine ratacite episodul 931 din 30 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 931 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!