Destine ratacite episodul 929 din 28 Martie 2022

Pyush vine acasa cu Vikram si Anjali el zice ce aveti? Kushi zice nu putem fi bine cand tu esti aic, la fel spune si Pari. Simar il duce la templu si zice ca este adevarat cu problema din horoscop ca el e Kaal vestitorul mortii, Pyush zice dar sunt fiul tau, Roshni zice e adevarat ca ai omorat pe tatal tau, PYUSH se supara si el plange, Simar zice avem o solutie, PYUSH zice care, Ridhima zice avem nevoie de ajutorul tau PYUSH el zice daca am facut un asemenea lucru sunt gata sa-mi dau o sansa sa nu mai fac rau nimanui din familie, PYUSH zice daca trebuie sa mor sa nu eziti, Ridhima zice ca diseara se va ridica Kaal, mai apoi Ridhima face ritualul ei, cu PYUSH alaturi, Kushi zice il invoca pe Kaal acesta apare, PYUSH se transforma el este in lanturi Kaal zice cine m-a invocat? casa se cutremura, PYUSH are vocea lui Kaal el zice ca a venit sa distruga pamantul ca Simar il impiedica de 25 de ani dar acum va cuceri pamantul si va omora pe oricine iar acum nimeni nu il poate opri.

Kaal rupe lanturile furtuna incepe familia priveste, PYUSH zice mama, Simar merge spre el Ridhima zice lui Simar nu, este Kaal nu PYUSH, Ridhima zice trebuie sa-l omor, Ridhima se face albastra Simar merge la PYUSH si il tine de mana, Kaal o ia de gat pe Simar si zice sunt Kaal nu PYUSH si o impinge pe Rajendra de stalpul casei, apoi PYUSH merge, Ridhima cade jos Aarav zice are puls Ridhima suna doctorul a doua zi Simar e la templu cu Roshni, Simar zice apar-o pe Ridhima, aceasta este in pat toata familia e cu ea, ea se trezeste, Ananya ii da apa ea zice unde e PYUSH, Ananya zice am vrut sa-l oprim, Ridhima zice trebuie sa va zic ceva ca ati vazut puterea lui nu? si nicio mantra nu-l poate opri pe PYUSH, Mata gi zice si atunci? Ridhima zice trebuie sa-l omoram pe Kaal deci pe PYUSH, Mata gi zice cum poti spune asta? Ridhima zice e Kaal nu nepotul tau si ne ucide pe toti.

Destine ratacite episodul 929 din 28 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 929 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!