Destine ratacite episodul 924 din 23 Martie 2022

Oamenii ce au vazut accidentul spun de umbra unei creaturi si semana cu PYUSH, Anjali nu e lasata cu cainele in spital dar pana la urma intra, acesta latra la PYUSH, Simar se uita mirata, Anjali o consoleaza pe Roshni ea zice ca va aduce cel mai bun doctor, Simar e suspicioasa pe PYUSH, ea se gandeste la tot ce s-a intamplat si se intreaba oare PYUSH a facut asta lui Kapoor. Mata gi merge la ea si zice ce spui acolo? Simar zice lui Mata gi de ce a zis dl Kapoor cu foaia din horoscop, Simar zice ca poate Demonul din PYUSH a facut asta, Mata gi zice nu vreau sa va pierd, Simar zice zeita este de partea noastra, Simar zice lui Mata gi ca are nevoie de ea sa-i fie alaturi, Simar zice vom invinge ea se roaga zeitei si se inchina, apoi ele pleaca. Ridhima sora Ananyei zice ca s-a temut de asta, de aia nu a vrut logodna, Ananya zice cat sa astept, Pari vine si aduce cadourile inapoi acasa la Ananya ea zice ca anuleaza logodna si tot ca Ananya aduce rau ca ceva rau s-a intamplat in ziua logodnei deci e semn rau, Ananya se pune in genunchi Pari pleaca ea a zis ca nu a vrut-o pe Ananya niciodata.

Ananya zice lui Ridhima ca Aarav o iubeste mult, Ridhima zice mama lui nu are nicun drept sa faca asta, Simar vine acasa ea zice unde e Pari, Aarav zice uite-o, Pari zice am fost la Ananya ea zice ca a rupt logodna lor ca nu va casatori fiul ei cu o fata cu ghinion Simar zice ce are Ananya cu ce s-a intamplat cu dl Kapoor, Aarav zice ma duc sa vorbesc cu Ananya, el ajunge la Ananya acasa, Ananya vine la el, Ridhima apare si se baga intre ei.

Destine ratacite episodul 924 din 23 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 924 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!