Destine ratacite episodul 918 din 17 Martie 2022

Anjali zice ca este doar un sari ea primeste mesaj pe telefon Vikram se uita si vede ca este de la baiatul ala Sam el spune baiatul acela vrea ceva Ananya zice sorasii de PYUSH, sora ei zice ca Kaal si a facut treaba Vikram zice lui Simar de Anjali. Mai apoi familia este la masa, Simar are o treaba ea pleaca Ananya zice de ceva cenusa sa puna pe PYUSH sa se linisteasca. Roshni nu lasa sa puna, ea zice PYUSH e acasa acum va fi bine Anjali merge acasa la Sam el ii aduce ceva de baut el o atinge pe Anjali pe corp, aceasta zice de ceva contract Sam zice ce promit fac Simar ajunge acolo cu Vikram si vede cum Sam pune mana pe Anjali lui Simar ii e rusine, Simar vrea sa o plesneasca pe Anjali aceasta ii tine mana Vikram zice ce comportament e asta. Anjali zice intrați si nu bateti? ca e intalnire de afaceri, Simar zice aşa? cu usa inchisa la hotel? ea se cearta cu Vikram. Vikram zice vei regreta Anjali el spune vino mama soacra lui Simar, Anjali zice lui Sam ca mama ei cu Vikram au gandire de demult mai apoi PYUSH primeste cadourile de ziua lui de la familie Mata gi zice ca e lumina ochiilor ei.

Ea i-a adus inghetata lui preferata Mata gi ii da inghetata si ureaza la multi ani, Roshni isi aminteste ce a facut el ieri la petrecere, Roshni se teme de PYUSH cand ii da inghetata, ea e ingrozita Ananya pandeste Roshni zice oare sa le zic doamna Lily zice lui Anjali ca daca Sam ii da contractul va astepta ceva de la ea, ea zice sa se gandeasca bine ce face ca ce va da in schimb Tanvi vrea sa faca pe Sanjeev sa vorbeasca, el incearca dar nu poate Vikram vine acolo si isi aminteste de Anjali cum il ingrijea pe tatal lui Tanvi merge dupa lapte, Vikram zice nu stiu daca sa-ti spun ce se intampla, Vikram zice ca Anjali nu mai e cum a fost ca s-a pierdut in victoria ei ca s-au indepartat.

Destine ratacite episodul 918 din 17 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 918 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!