Destine ratacite episodul 916 din 15 Martie 2022

Roshni vine jos pentru nunta, mirii se pun la locurile lor vrajitoarea face vraja ei PYUSH se simte rau dar nu spune, el pune apoi vermilion lui Roshni, Ananya imediat vei vedea tu PYUSH, Radha varsa apa si cenusa se duce, vraja se termina PYUSH se ridica vrajitoarea zice mu se poate. dl Kapoor vede cenusa el zice ce e asta? Mata gi zice Radhei ce face preotul zice ritualurile sunt gata apoi mirii fac ocolurile nuptiale, Ananya zice de apa sfintita, vrajitoarea zice ca va gasi alta modalitate apoi Mata gi mulțumeste zeitei, Roshni zice de ziua lui PYUSH ca face 25 de ani Simar zice cum am uitat asta? Ea e afectata, apoi fuge sus, ea merge sus si se uita pe horoscopul lui, Mata gi merge la ea, Simar zice mai stii prin cate am trecut pentru al avea pe PYUSH, Simar zice ca preotul a zis ca la 25 de ani se vor confrunta iar cu probleme, Mata gi zice daca va fi problema o vom rezolva si ca va vorbi cu un preot, apoi Roshni cu PYUSH sunt in camera lor, Roshni vrea sa dea jos cerceii PYUSH o ajuta apoi ei se apropie, el o pune in pat pe Roshni iar a doua zi Richie cainele lui Anjali il linge pe Vikram pe gura Anjali se vede cu un om pentru o statuie, ea costa 3 millione de rupii Ananya vorbeste cu sora ei pare ca vrajitoarea e sora ei mai mare, Simar e la templu cu PYUSH, Simar leaga un fir pentru PYUSH, Anjali e cu acel om, ea bea sucul socrului.

Horoscopul lui PYUSH e pe jos mai apoi preotul zice ca horoscopul nu are nimic dar nu era a lui PYUSH acesta zice ce e asta cu pericol? Simar nu zice, Anjali vrea sa isi dea hainele vechi doamna Lily o suna pe Anjali, Vikram da cadou un sari lui Anjali. Ei nu-i place si il da lui Tanvi, Ananya a primit ceva de la sora ei, un lantisor vrajitoarea zice ca PYUSH trebuie sa poarte acest lantisor la noapte de ziua lui.

Destine ratacite episodul 916 din 15 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 916 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!