Destine ratacite episodul 915 din 14 Martie 2022

Invitații vin la nunta lui PYUSH cu Roshni, Anjali apare cu masina ei mare de lux, ea le da cadouri scumpe lui Roshni si PYUSH. Anjali se ia de Simar in fata tuturor ca nu-i suporta fericirea Simar vede ca unchii lui Vikram nu au venit, Aarav o cunoaste pe Anjali, Aarav zice ca trebuie sa fie cu picioarele pe pamant, Simar vine acolo Aarav zice ca era bine de crestea cu Simar acolo, Anjali zice ca deja vorbeste ca ea ca era preot de statea aici, Simar nu se lasa la Anjali, Aarav zice lui Anjali ce e asta, PYUSH zice lui Aarav unde e prietena lui ea apare apoi si-l striga pe nume toata familia se uita la ea, Ananya e acolo. Pari zice lui Aarav cine e fata asta? El zice e Ananya prietena mea, Pari o cunoaste ea zice e doar prietena, apoi o prezinta lui Simar si lui Mata gi, Anjali vede catelul ei a disparut si-l cautãa, Aarav zice lui PYUSH ca bine ca Pari nu a banuit.

Roshni o cunoaste pe Ananya ea zice ca facem iar ritualul, Ananya e ciudata mai apoi incepe slujba, Ananya suna pe cineva ea are camera pe piept femeia de acolo il vede pe PYUSH, Simar vine la ea si aproape vede camera, Ananya zice femeii ca il vede pe PYUSH ea zice da? Aarav zice ca PYUSH va face 25 de ani in curand, Aarav aproape pune mana pe Ananya femeia zice lui Ananya ca misiunea lor e riscanta, aceea femeie il vede pe PYUSH pe un televizor, PYUSH cu Roshni schimba inelele toata lumea aplauda, mai apoi incepe dansul Roshni cu PYUSH danseaza apoi Mata gi apoi Aarav cu Ananya, Pari o da la o parte pe fata, apoi Jhanvi cu Amar, Vikram zice lui Anjali e nunta fratelui tau hai la dans, Anjali zice du-te Simar zice lui Tanvi sa danseze.

Destine ratacite episodul 915 din 14 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 915 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!