Destine ratacite episodul 913 din 12 Martie 2022

Simar citeste scrisoarea de la Prem, el zice ca se bucura ca a reusit cu Roshni si Prem, Anjali merge la concurs Tina zice cum a mers acolo cu fata aia? Anjali zice taci ca poate iti umflu eu buzele ție, Anjali zice ca stie ca ea a dat juratilor bilet. Anjali zice pregateste-te sa pierzi, Aarav vorbeste la telefon, PYUSH aduce haine pentru el, PYUSH aude ca el vorbeste cu o fata cu prietena lui apoi femeile din familie isi aleg sariuri, PYUSH zice lui Jhanvi sa mai treaca o fata pe lista, Aarav zice de Ananya, Aarav zice ca e doar o prietena atat, Jhanvi zice de unde stii? Pari zice Aarav se va casatori doar cu fata aleasa de mine, Pari il pune sa promita, Aarav promite, Pari zice spune tuturor ca este doar o prietena, de fapt e mai mult dar Aarav nu zice mai tarziu Roshni e adusa de Aarav pe terasa, acolo PYUSH are o surpriza pentru ea, Roshni zice dar Mata gi a zis. PYUSH zice cum poate fi de rau augur sa te vad? Mai apoi ei se apropie, ei petrec un moment romantic apoi Simar cheama pe Roshni, Ananya il suna pe Aarav el o invita la nunta, a doua zi Anjali se ia de Tanya infirmiera, Simar apare acolo, Mata gi vede linia trasa de Anjali in casa lor, Mata gi zice ca au venit sa-i invite la nunta lui PYUSH cu Roshni.

Mata gi zice ca invitatia se da varstnicilor, Simar zice lui Vikram sa nu se supere Anjali se supara si pleaca apoi Simar cu Mata gi pleaca, Vikram se ia de Anjali apoi, Anjali zice e familia mea si spune de concurs ca e agitata si maine e finala. Anjali zice imi trebuie bani pentru alt tratament, Vikram zice nu el zice ca afacerea Ania merge nu poate da bani, Anjali zice merg la Sam dupa bani el zice nu Anjali zice fac orice pentru bani Anjali zice ca acum nimic nu e mai important ca concursul. Anjali suna pe Sam mai tarziu Dl Kapoor si doamna Kapoor vin la Simar acasa, Roshni se bucura ca-i vede, Dl Kapoor zice a fost cea mai buna decizie a mea, PYUSH vrea sa i-a binecuvantarea lui Kapoor el zice stai, apoi il imbratiseaza pe PYUSH.

Destine ratacite episodul 913 din 12 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 913 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!