Destine ratacite episodul 901 din 28 Februarie 2022

Preotul zice familiei ca s-a uitat pe horoscoapele tuturor si a vazut o problema ca este in pericol capul familiei preotul pune tuturor un fir sacru si Radhei i se pune, PYUSH nu este de acord Simar zice curge sangele lui Prem prin ea, PYUSH zice ca si lui Vaidehi sa i se puna, Mata gi zice doar familia, PYUSH zice dar nelegitimei da, Simar aproape il bate pe PYUSH ea zice daca eu zic asa e si este hotararea mea, Vaidehi pleaca iar PYUSH merge dupa ea, apoi zice ca pleaca din casa, PYUSH zice nu, el o duce cu el. Unchiul lui Vikram zice acestuia sa o aduca pe Anjali acasa, Vikram zice de conditia pusa de Anjali sa plece matusa din casa, insa ea se preface Vikram zice nu voi face ce zice ea, aceasta zice sper sa nu se mai intoarca aici mai apoi PYUSH o prinde tare pe Roshni de mana, el zice ce e cu hainele cu lucrurile mele, Simar vine si zice ia mana de pe ea, PYUSH zice nu pot sa accept fiica nelegitima a tatei, de ce sa te respect, PYUSH zice lui Roshni sa nu o mai deranjeze de azi pe Vaidehi, unchiul lui Vikram isi face bagajul, el zice nu putem pune obstacole copiilor.

Vikram vine acolo unde este si Saroj, unchiul lui Vikram zice fara Anjali esti incomplet, noi plecam ca fericirea ta e alaturi de Anjali, Vikram zice ma duc sa o conving dar nu plecati, Simar vine jos ea e ametita, Mata gi o prinde la timp ea spune ce ai, stai jos Simar nu a mancat de aseara, Mata gi suna la politie sa afle de raportul lor, politia zice ca nu e gata, Radha vine jos, ea zice de ce tac toti? Simar merge sa-i dea sa manance Vikram vine la Anjali ea spune stii hotararea mea, Simar zice ce s-a intamplat Vikram? el spune lui Simar de conditia lui Anjali ca matusa sa plece din casa, Simar zice credeam ca sunteti bine, Anjali zice am incercat sa fiu o nora buna, ca inca o uraste.

Destine ratacite episodul 901 din 28 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 901 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 28 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!