Destine ratacite episodul 897 din 24 Februarie 2022

Anjali zice lui Simar ce e asta si cine e fata asta? PYUSH zice e fata nelegitima a tatei? Simar zice ca tot ce au auzit e adevarat, Mata gi zice ca nu este de acord cu ce a facut Prem ca de azi nu mai are legaturi cu ei, PYUSH vrea sa dea afara fetita dar Simar zice stai daca o dai afara si eu plec ca inca e casa mea asta, nu ai drept sa iei decizii, fetita este dusa sus, Anjali zice nu cred ca tata a facut asta, Simar zice nu merita, sa vorbim despre asta, Anjali zice nu cred ca tu spui asta, asa este inima ta? Mata gi zice ca tine cu Simar ca Prem a facut un pacat ca numele lui nu va mai fi rostit in casa lor, Anjali zice bine faceti cum vreti, apoi ea pleaca, Vikram le cere iertare, Mata gi zice familiei sa nu mai aiba intrebari, toata familia pleaca, Simar cu Mata gi raman acolo, Mata gi zice PYUSH e afectat, Simar zice ma tem de viata lui. Mai apoi PYUSH e la Vaidehi, el zice nu credeam ca tata ar insela-o pe mama, Vaidehi da bautura lui PYUSH sa se simta bine.

Ea zice e ca un medicament, Simar adoarme fetita, PYUSH bea paharul de bautura, Vaidehi se bucura si zice ca primul pas spre distrugerea familiei a fost facut, PYUSH bea apoi cu sticla, Vaidehi se bucura, a doua zi Anjali zice cuiva la telefon ca nu e adevarat ce au auzit la televizor, Vikram vine la ea, el spune ca un prieten de-a lui jurnalist a zis ca e adevarat ce se scrie ca Prem cu Pooja nu sunt de gasit, Roshni priveste poza lui PYUSH, Simar vine la ea si zice unde e PYUSH face baie? Roshni zice nu a venit acasa azi noapte, Simar zice suna-l, telefonul lui PYUSH suna dar el doarme, apoi se trezeste si raspunde, el zice am zis sa nu mai suni Roshni, Simar zice eu sunt unde esti? Vino acasa acum, Vaidehi duce cafea lui PYUSH.

Destine ratacite episodul 897 din 24 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 897 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 24 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!