Destine ratacite episodul 892 din 19 Februarie 2022

Pyush da sucul cu otrava lui Roshni iar ea il bea, dar el arunca paharul Roshni zice ce faci? Apoi el pleaca, suparat fiind. Kushi zice lui Vaidehi ca Roshni va muri, Pyush zice apoi lui Vaidehi ca nu a putut face ce i-a cerut, Vaidehi zice ca nu a fost otrava doar l-a testat ca a trecut testul spune ea, PYUSH zice ca o iubeste mai mult ca orice, Roshni vede pisica moarta, ea zice era otrav, Roshni plange matusa da colierul Shanayei ea zice ca niciun sot nu va accepta sa nu fie acceptat. Ea vrea sa-i desparta, Roshni vede pe PYUSH cu Vaidehi el zice stiam ca nu poti ucide pe nimeni, Vaidehi pune ceva in cafeaua lui PyushM, Roshni merge si arunca cana ea zice nu bea PYUSH, Roshni o plesneste pe Vaidehi ea zice acum vrei sa-l omori pe el, PYUSH o plesneste pe Roshni, Vaidehi zice are dreptate ti-am pus ceva in ceai, ea zice ca sunt pastile de zahar, Roshni zice chiar era otrava in suc, PYUSH nu o crede pe Roshni el zice daca Vaidehi zice ca asa e asa e, Roshni zice de pisica moarta, vino sa vezi pisica, PYUSH merge cu ea Vaidehi se teme dar acasa pisica nu mai e acolo pe jos servitorul zice ca nu era nici o pisica pe jos numai cioburi, PYUSH zice ca minte, Roshni zice Vaidehi nu mai e cum a fost, PYUSH zice vrei sa ne separi dar nu poti el pleaca apoi. Raju servitorul vorbeste la telefon cu cineva, Roshni aude cum zice ca a dus pisica.

E Kushi cu ea vorbea servitorul, Roshni afla ca de fapt Kushi cu Vaidehi comploteaza, ea zice trebuie sa fac ceva, a doua zi Anjali cu Vikram sunt in camera el vrea sa puna vermilion si lantisorul nuptial ea zice cum mai particip la concurs atunci? Roshni merge la Kushi, Roshni zice am aflat planul vostru ea spune si de pisica ca stie ca ea a ordonat sa fie dusa, Kushi zice ca vrea sa se razbune pe familia Bharadwaj, sa fie de partea ei Roshni sa se alieze cu ea, insa ea zice e gresit ce faci ca nu merg impotriva familiei Kushi zice si eu am fost nora familiei.

Destine ratacite episodul 892 din 19 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 892 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!