Destine ratacite episodul 890 din 17 Februarie 2022

Vikram zice lui Anjali ca stia ce important e postul pentru ei si sa-i ceara scuze matusii, Anjali cere scuze matusa zice ca nu a vrut sa o umileasca in fata prietenilor de fapt asta a vrut Anjali zice ca este gata sa prelungeascã postul cu o zi. Ajunşi acasa matusa zice ca preotul e suparat ca a intrerupt postul matusa zice ca maine e MahaShivatri si trebuie sa inconjoare templul de 101 ori, Anjali accepta a doua zi Vikram vede ca Anjali nu e in pat el merge jos, unchiul lui zice ca matusa a dus-o pe Anjali la templu, PYUSH cu Roshni sunt la slujba ea se roaga ca neintelegerile dintre ei sa se termine. Vaidehi il suna, Mata gi zice slujba nu trebuie intrerupta apoi ea iar suna, PYUSH pune telefonul pe silentios, Vaidehi zice de ce nu raspunde PYUSH? Pari cu Uma vorbesc de el, Anjali e la templu cu matusa si prietenele ei, matusa a chemat prietenele ei sa o umileasca pe Anjali, apoi ea zice sa faca baie in apa, matusa zice ca asa e ritualul inainte de a face ocolurile, pe Anjali se toarna apa, apa e rece, apoi o femeie zice ca de trei ori trebuie sa toarne apa, apoi Anjali merge la templu sa-l inconjoare, Pyush cu Roshni fac ritualurile, Anjali ajunge la idolul zeului matusa zice ca trebuie sa inconjoare idolul de 101 ori cu candela in mana, femeile zic ca candela nu trebuie sa se stinga.

Anjali zice razi cat vrei in gandul ei, Anjali incepe ocolurile, ea aproape cade podeaua e incinsa de la soare, preotul da tava de veneratie lui Roshni, Pyush zice cat mai dureaza preotul zice putin, Roshni cu el fac veneratia, apoi Mata gi face cu Rajendra, apoi restul, PYUSH vede apelurile de la Vaidehi si o suna, el zice ca merge la ea, PYUSH pleaca iar Mata gi nu il poate opri.

Destine ratacite episodul 890 din 17 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 890 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 17 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!