Destine ratacite episodul 888 din 15 Februarie 2022

Anjali vede ca ceasul ei e dat inapoi, ea zice ca numai matusa a facut asta Anjali zice ca va vedea ea si o suna pe Shanaya prietena ei sa se vada la restaurant, Simar zice lui Prem ca ar trebui sa o vada pe Vaideh, ea zice nu cred ca ea a mintit. Prem zice dar Roshni da, PYUSH vine acolo, Simar zice ca vor sa o vada pe Vaidehi, PYUSH zice ca nu mai e la spital ca nu stie unde e, Simar zice PYUSH ascunde ceva, Vaidehi il suna pe PYUSH, Roshni varsa ceaiul pe el, Vaidehi aude cum el striga la ea, Simar zice PYUSH cum vorbesti asa? Simar i-a telefonul de pe jos, PYUSH merge repede sa nu vada Simar ca e Vaidehi la telefon, Simar zice oare de ce ne minte? Anjali zice lui Vikram ca merge cu Shanaya matusa zice nu ca esti slabita ca nu a mancat lintea, unchiul zice nu? Dar nu era gata, ea zice da dar Anjali a dormit, Vikram zice sa nu mearga sa o sune sa vina la ei, Anjali zice ca nu mai merge si o suna sa anuleze matusa pune cina apoi, Vikram zice ca nu mananca daca Anjali nu a mancat ca mananca dar mai tarziu, Vikram zice lui Anjali ca a pregatit filme.

Simar merge in camera lui PYUSH sa caute ceva indiciu despre Vaidehi, PYUSH si-a uitat portofelul si se intoarce, Simar cauta, ea vede actele de casa facute de PYUSH, el vine inapoi dupa portofel Simar se ascunde, ea zice bine ca l-am vazut ea zice pana acum nu a mai mintit ea vede actele de inchiriere a casei si zice oare ce-o face, trebuie sa merg sa vad, Vaidehi asteapta pe PYUSH el suna la usa, PYUSH ii aduce multe lucruri Vaidehi zice e destul cate faci pentru mine PYUSH zice nu, doar suna-ma, Simar merge si ea spre Vaidehi, PYUSH cu Vaidehi pun lucrurile in bucatarie, Vaidehi cade PYUSH o prinde, Simar ajunge la casa lui Vaidehi si vede pe PYUSH cum iese de acolo, ea zice deci pentru Vaidehi a luat casa? Anjali merge la bucatarie, servitorul zice hot, matusa vine jos, Anjali zice ca Vikram vrea apa.

Destine ratacite episodul 888 din 15 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 888 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 15 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!