Destine ratacite episodul 886 din 13 Februarie 2022

Ambulanta vine la Vikram acasa unchiul lui Vikram zice ca este greseala, preotul incepe slujba, Piyush ajuta pe Vaidehi, Roshni il striga, el vorbeste cu politia si afla ceva informatii dar nu multe, el merge cu masina sa o caute, preotii gusta mancarea dar ea nu e buna, ei zic ca e sarata si iute, Saroj zice nu se poate prietenele lui Anjali au pus boia si sare in mancare, pare ca Anjali a chemat ambulanta un preot zice ca mancarea nu se poate manca, Saroj zice nu plecati fara sa mancati Anjali zice ea a facut mancarea cu dragoste. Preotii spun ca au fost umiliti Mata gi zice lui Simar ca trebuie sa faca ceva, Anjali zice ca isi cere scuze ca nu e bine sa plece nemancati de la ei, Anjali zice sa le dea o sansa, ca are nevoie de 5 minute, PYUSH o cauta pe Roshni care nu este in camera, el zice unde o fi. Telefonul ei nu suna Anjali vine cu ceva mancare la preoti ea ii serveste cu crema de banane si lapte, preotii spun ca este bun, unchiul cere iertare preotilor ei spun ca lui Anjali sa-i multumeasca ca mancarea simpla a lui Anjali a facut mai mult, preotul binecuvanteaza pe Anjali ea le i-a binecuvantarea apoi acestia pleaca apoi, Uma cu Pari spun cum s-a intamplat asta cu mancarea, unchiul zice bine ca a fost bine, Saroj se uita la Anjali.

Anjali zice nu crezi ca eu am facut, ea zice nu, Saroj zice mai bine angajam un bucatar ea zice in gand ca Anjali a facut asta sa umileasca, ea zice ca va vedea Anjali cum ii va face un iad viata, Saroj multumeste familiei Bharadwaj ca au venit, apoi ei pleaca Anjali zice cum a acceptat matusa asa repede? Trebuie sa fiu atenta spune ea, PYUSH ajunge acasa el spune ca nu stie nimic de Roshni dar o vede pe Roshni acolo pe canapea la ei cu familia toata, Rajendra zice de ce ai venit singura fara el, Simar zice ce e asta PYUSH, el raspunde ca sau certat.

Destine ratacite episodul 886 din 13 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 886 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 13 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!