Destine ratacite episodul 885 din 12 Februarie 2022

Roshni este ingrijorata, PYUSH zice ca are treaba, el merge la Vaidehi insa o gaseste cu un om beat, PYUSH e prins Vaidehi zice ca il cunoaste, Vikram afla ce s-a intamplat cu matusa cu omul cu mancarea, Anjali zice ca nu a putut sa-i dea bani matusa zice ca va face ea mancarea. Unchiul zice cum vei face asta? Simar apare acolo cu Jhanvi ea zice ca le ajuta ele ca o vor ajuta pe matusa Vikram multumeste lui Simar, Anjali se bucurã ca a venit, PYUSH e cu Vaidehi. Ea bea PYUSH arunca paharul ei, el pune sacoul pe ea si zice ce haine poarta, ea zice ca e Leila nu Vaidehi ca asta e ea si nu mai e Vaidehi ce era naiva, acum e Leila ca face ce vrea cu barbatii, PYUSH zice ca va indrepta totul, Vaidehi zice o poate lasa pe Roshni pentru ea. Vaidehi zice nu poti si sa nu isi piarda timpul, PYUSH zice ca nu lasa sa isi distruga viata. PYUSH e prins de oamenii ei, pe urma afara, Vaidehi vede pe Kushi este la masina ei ca sa-si suprime sentimentele, Kushi zice ca s-a bucurat de cum s-a purtat, Roshni le vede pe cele doua, Vaidehi zice de ce face asta, Kushi zice stiu cum e sa fii umilita ca trebuie sa plateasca familia Bharadwaj, Kushi cu Vaidehi isi dau mana, Roshni vede Kushi zice vom distruge familia Bharadwaj, Simar cu restul fac ofranda ea isi aminteste de vremurile de demult, PYUSH tot se i-a de Roshni, el zice de ce a venit in viata lui, apoi Anjali ii pune la dans pe ceilalti fiindca sunt plictisiti, Vikram zice ca Anjali s-a descurcat.

Roshni zice lui PYUSH de Vaidehi dar el nu o crede, el urla la ea reprosandu-i ca ea ii zice adevarul? ca nu are incredere in ea, Simar o ajuta pe Anjali sa dea covorul de pe caruciorul lui Sanjeev, Anjali zice ca atitudinea ei fata de matusa e la fel, PYUSH se gandeste la Vaidehi, el vede pe cineva ca Vaidehi ce e cu un barbat, merge si bate pe acel om dar nu e Vaidehi, PYUSH zice lui Roshni sa dispara.

Destine ratacite episodul 885 din 12 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 885 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!