Destine ratacite episodul 881 din 8 Februarie 2022

Saroj arata filmarea cu Anjali intregii familii, ea zice ca totul a fost planul lui Anjali aceasta zice lui Vikram ca este veche filmarea ca de la inceput a considerat o povara treaba cu socrul ei dar apoi a facut din inima, Anjali plange Vikram o plesneste pe Anjali iar ea cade jos, Prem il striga pe Vikram, el zice ca s-a saturat de minciunile ei ca daca nu o accepta matusa nici el nu o accepa, el zice ca va face cum spune matusa. Vikram pleaca apoi matusa, Prem zice unchiului lui Vikram sa spuna ceva el pleaca si el. Anjali plange Simar e langa ea si spune nu am putut salva casnicia ei mai tarziu Simar zice lui Prem ca a pierdut azi ca educatia ei valorile tot, Prem zice ai castigat ai facut-o pe Anjali o persoana buna ca nu ar fi crezut ca Anjali va face acest sacrificiu, Prem zice noi avem incredere in Anjali nu cum zice Saroj, Simar zice dar am pierdut, Mata gi zice ca nu vor lasa pe Anjali ca azi sunt suparati dar maine e alta zi ca adevarul isi croieste drumul lui ca neintelegerea se va lamuri Anjali merge la Vikram el zice ca golul din ei nu poate fi umplut, Vikram zice ca vrea sa stea departe de ea Anjali zice nu spune asta Vikram zice lasa mana me el o smuceste mangalsutra se rupe si cade jos, Anjali zice lantisorul meu nuptial, Vikram zice nu ai pus pret pe el ca el marcheaza sfarsitul relatiei noastre, Anjali aduna lantisorul nuptial si merge la zeita, ea zice ca mama ei e devotata ei.

Ea pune lantisorul nuptial pe platoul zeitei, Anjali zice zeitei sa-i arate calea ce sa faca sa aiba pe Vikram. Vikram se gandeste la Anjali, PYUSH merge la el pe terasa PYUSH zice Anjali s-a schimbat s-a straduit mult ca sa o ierte, Vikram zice tu o ierti pe Roshni? Vikram zice increderea doare in suflet ca daca pierzi increderea in persoana iubita, Vikram arata portofelul lui unde e Anjali el zice Anjali e mereu cu mine ca in fiecare zi s-a rugat sa-i dea intelepciune zeita, Vikram zice amandoi am fost tradati.

Destine ratacite episodul 881 din 8 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 881 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!