Destine ratacite episodul 878 din 5 Februarie 2022

Anjali zice ca pentru tatal lui are bani, pentru tratament? Vikram o plesneste el Zice ii tine evidenta la bani? Ca avea dreptate matusa apoi Anjali zice ca avea dreptate Simar si ea merge la Simar care zice ca trebuie sa inteleaga fiecare relatie sa stie preferinta fiecaruia Simar zice ca trebuie sa aiba inima curata, Simar zice daca ai stiut de socrul tau ce-i place o sa afli si de Vikram, Simar ii zice ce sa faca, Anjali il prinde de maini pe Simar si zice ca este o idee buna, Anjali zice daca ascult de tine nu inseamna ca este totul bine intre noi, Simar zice stiu te vei apropia tu, Dl Kapoor zice lui Roshni ca va veni PYUSH, Roshni zice sa sune Dl Kapoor suna pe Simar el zice daca PYUSH a plecat spre Roshni, Simar nu stie ce sa spuna apoi dl Kapoor zice lui Simar ca PYUSH e acolo, Anjali duce pe Vikram pe terasa, ea ii canta cu chitara ea i-a pregatit o surpriza, Anjali canta un cantec romantic, Vikram e impresionat el pune mana pe ea apoi familia vine si canta la multi ani, Rita zice lui PYUSH sa manance ceva dar el nu vrea, dl Kapoor zice sa bea apa macar, PYUSH zice nu sunt fiul tau ci ginere.

Roshni zice are o sedinta de asta se grabeste, Roshni pleaca apoi cu bagaju, Dl Kapoor zice oare am gresit? Oare prea repede i-am casatorit? Dl Kapoor zice sper sa o faca fericita, Rita zice va trebui sa o accepte, Vikram e felicitat de toata familia Anjali zice lui Vikram ca nu a cheltuit nimic apoi Vikram vrea sa taie tortul, el isi pune dorinta apoi sufla in tort, apoi gusta tortul Anjali zice sa dea rudelor lui intai, Sankalp zice ca Anjali si-a revenit ca e bun tortul.

Destine ratacite episodul 878 din 5 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 878 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!