Destine ratacite episodul 875 din 2 Februarie 2022

PYUSH bate cu acele clapele in fata zeitei el face asta pana sangele curge din palmele lui. Vaidehi vine la el si-l leaga la maini, Simar zice multumesc zeita, Vaidehi zice ce am patit? Simar zice ce a facut Roshni, Vaidehi zice stiam ca ma uraste dar sa faca asta? PYUSH zice am alungat-o, PYUSH zice ca nu o va lasa pe Vaidehi orice ar fi, Mata gi zice va fi bine, Simar se roaga pentru PYUSH sa mearga bine nunta, a doua zi familia e agitata cu pregatirile de nunta, Anjali pregateste pe socrul ei, ea il piaptana frumos, dl Kapoor bate la usa lui Roshni dar nimic nu se aude, Jhanvi o pregateste pe Vaidehi, aceasta este superba, Simar zice esti ca o papusa ea zice asa erai si cand te-am aflat dar ce diferenta este, dl Kapoor cheama servitorul sa sparga usa ei vad pe Roshni pe pat, ea si-a taiat venele, apoi sta pe pat intinsa, Dl Kapoor zice ce ai facut Roshni ea zice fara PYUSH nu poate trai, ea isi pierde cunostinta, Vaidehi coboar si este superba, apoi incepe nunta, ei isi pun ghirlandele, apoi pe pun jos, Anjali leaga nodul nuptial, si ocolurile incep, primul e PYUSH, ei merg pe dupa focul sacru, apoi ocolurile sunt gata pe cand sa puna PYUSH vermilionul pe Vaidehi, apare dl Kapoor cu Roshni in brate, el zice doamna Simar Bharadwa, aceasta zice ce s-a intamplat?

Roshni e pusa pe canapea, Rita zice Roshni si-a taiat venele pentru PYUSH, Dl Kapoor zice lui Simar pana azi n-am cerut nimic el zice uneste-o cu iubirea ei nu poate trai fara PYUSH, Rita zice va muri daca PYUSH o i-a pe Vaidehi, Simar zice nunta aproape e gata, Simar zice imi pare rau, nu e posibil ce ceri dumneata dle Kapoor, acesta zice nunta fiului tau e mai importanta ca viata fiicei melem nu ai zis ca Roshni e fiica ta? Unde e Iubirea? uita-te la fata, e aceeasi fata care iti spunea mama, dl Kapoor zice nu ai empatie pentru ea ca o iubeai doar pana ai fost platit.

Destine ratacite episodul 875 din 2 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 875 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 2 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!