Destine ratacite episodul 874 din 1 Februarie 2022

Simar observa ca vermilionul nu e pe tava de cadouri, matusa zice vezi ce responsabila e Anjali? aceasta zice aici e vermilionul ca l-am pus in geanta, preotul sfinteste lucrurile. Apoi Simar zice lui Anjali sa le dea lui Vaidehi, Anjali zice ca poate da cu Vikram lucrurile? Unchiul lui Vikram zice ca da, ei dau cadourile lui Vaidehi, matusa vede bonul de la cumparaturi, ea zice lui Simar ca nu cunoaste valoarea banilor si nu va fi niciodata o nora ideala, matusa zice nu mai pierde timpul, alta data se va ocupa de fata ta, Simar se roaga pentru Anjali, sa o poata educa, mai apoi toata lumea se pune la rugaciunea preotului. Roshni zice vedeti voi, PYUSH cu Vaidehi pun pe focul sacru, rugaciunea e gata, apoi preotul le da ofranda, Vaidehi mananca, preotul zice tuturor sa manance Roshni zice va fi problema daca toti mananca, Vaidehi ameteste imediat ea lesina iar toti se sperie, Simar zice ca mainile ei sunt reci, Vaidehi a facut ofranda si Roshni a pus soparla acolo, Roshni se bucura, Pari cu Uma spun ca ea e piaza rea, de Vaidehi spun, doctorul o vede pe Vaidehi.

El zice ca i-a facut injectie si ca otrava va disparea din corpul ei, Roshni zice lui Simar ca a vazut soparla in budinca, Jhanvi zice nu se poate ele merg sa vada, Mata gi afla soparla in budinca, Jhanvi zice nu a fost acolo cand a facut budinca Vaidehi, Mata gi zice nu o fi soparla din camera de la Sanjeev? Jhanvi zice e suspect ceva, Pari zice s-o fi bagat cumva in oala, Roshni rupe invitatia de nunta si o arunca pe Vaidehi ea zice ti-am destramat relatia, de asta am pus soparla si nunta e anulata si a castigat si Vaidehi a pierdut, apoi i-a mana lui Vaidehi si da cu ea dar PYUSH o prinde la timp.

Destine ratacite episodul 874 din 1 februarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 874 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 februarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!