Destine ratacite episodul 873 din 31 Ianuarie 2022

Anjali se apropie de Vikram dar matusa il i-a de langa ea, toti danseaza iar Anjali se retrage, PYUSH zice hai la dans femeile vorbesc PYUSH o apara pe Anjali, Roshni zice lui Vaidehi ca ii pune henna, Saroj zice lui Simar ca a vazut caracterul lui Anjali? Roshni zice de ce nu-si face ce a pus ea, pe Roshni o ard mainile, ea plange de durere, Mata gi zice ca nu e voie sa se spele, Vaidehi e spalata pe maini de Roshni cu furie, Vaidehi plange de durere, mainile ei sunt rosii. Pari cu Uma zice ca este semn rau ca ea e piaza rea, Simar o duce in camera pe Vaidehi, Roshni se bucura, apoi Vaidehi plange iar Roshni zice ca daca nu poate fi cu PYUSH ce conteaza, numele pe palma, Vaidehi zice tu ai facut asta, Roshni recunoaste ea o prinde pe Vaidehi de maini iar ea plange de durere, Roshni arata palma ei cu numele lui PYUSH, Vaidehi zice spun lui Simar tot, Roshni zice asa vrei sa-l ai pe PYUSH, Vaidehi zice adevarul va castiga mereu, PYUSH vine acolo el arata ca numele lui Vaidehi e scris pe palma lui, Pyush zice am o idee el scrie cu henna pe mana ei, Simar zice lui Anjali ca s-a purtat urat cu el azi, Anjali zice ca matusa l-a dus pe Vikram, aceasta apare acolo Simar da o lista lui Anjali cu cumparaturi pentru Vaidehi apoi Anjali merge la Vaidehi sa-i dea masura de la bratara de la inel.

Simar zice lui Anjali sa nu piarda timpul, matusa zice lui Simar sa se mai uite la mere, Simar zice azi vei vedea Sanjeev vede o soparla ce merge pe pat la el, si suna alarma dar Anjali nu e acasa e la cumparaturi, Vikram vine la tatal lui si vede soparla el o arunca pe jos apoi cheama servitorul, Simar vine si afla de la Vikram de soparla, ea fuge pe sub pat. Sanjeev e dus din camera pana aceasta este prinsa, Roshni se uita si rade, pare ca ea a facut asta, Anjali face cumparaturi, Simar merge la Mata gi si da medicamentele.

Destine ratacite episodul 873 din 31 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 873 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 31 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!