Destine ratacite episodul 871 din 29 Ianuarie 2022

Preotul a venit sa stabileasca de nunta lui PYUSH cu Vaideh, el zice ca este o problema cu horoscopul lor si o problema mare va exista, Roshni apare acolo ea ii felicita Anjali zice ce e cu ea? Roshni cere scuze familiei ea zice ca ea va alege hainele lor apoi Roshni zice lui Vaidehi ca ce vede ea e doar un vis ca adevarul e ca nu e acolo pentru nunta ci pentru a o impiedica Roshni ii promite dl Kapoor zice unde e fata asta? Rita zice nu trebuia sa o inchizi aici Roshni mai apoi ajunge la ei acasa, Dl Kapoor zice unde ai fost ea zice acasa la Simar, dl Kapoor zice unde? Ea zice ca a fost sa-l felicite, dar minte zice ca nu mai este suparata ca nu vrea sa isi piarda cel mai bun prieten Dl Kapoor se bucura, Roshni zice Vaidehi va trebui sa mearga mai departe fiindca PYUSH e al ei doar noaptea Sanjeev e tras pe hol, Anjali apare acolo si umbla la firele de curent lumina se aprinde ea zice ca trebuie sa-l faca pe socrul ei sa rada, Rita zice lui Roshni stii ce ti-am zis sa faci da? Rita zice ca va vedea Simar ca-i intoarce ce a facut, Anjali danseaza pentru socrul ei pe muzic, familia se uita pe ascuns toti rad dar socrul nu ea zice de ce nu rade? apoi si Vikram merge si ei fac roluri, Vikram cade jos tatal lui rade, matusa striga la Anjali, Vikram se bucura pentru tatal lui matusa zice lui Simar ca nu are timp.

Ea zice uite merele incep sa putrezeasca, Vaidehi e cu PYUSH, ea zice ca nu-i spune de Roshni, PYUSH ii pune punct negru. Mai apoi se fac pregatirile pentru logodna, Vaidehi aduce ceai, Simar zice ca azi nu trebuie sa faci nimic, Simar zice ca sa nu-i zica doamna ca ea a trait in casa asta, Roshni vine cu hainele de nunta mai apoi Vaidehi cu PYUSH sunt imbracati.

Destine ratacite episodul 871 din 29 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 871 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 29 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!