Destine ratacite episodul 868 din 26 Ianuarie 2022

PYUSH o duce pe Vaidehi in camera lui si arata cum a pregatit camera pentru ea, Vaidehi zice si Roshni? PYUSH zice e doar o prietena, el spune noi suntem facuti unul pentru altul, el spune lui Vaidehi nu te grabi accept orice decizie, Vaidehi apoi il cheama pe nume, Puyush o i-a pe sus şi zice nu stii cat te iubesc ei se imbratiseaza, mai tarziu Simar cere binecuvantarea zeitei, Mata gi vine acolo si Prem, ulterior PYUSH cu Vaidehi apar acolo si ei, Mata gi zice nu stim daca Vaidehi este de acord cu relatia, Pyush zice cuvantul “Noi” Simar zice e clar ca se plac, ei i-au binecuvantarea lui Mata gi, aceasta zice sa faca logodna si nunta, Simar zice stiu ca Roshni, Pyush zice ea e cea mai buna prietena a mea, nu pot s-o vad asa Simar zice acum ea e speriata sa o lasam un timp Anjali il scoate pe tatal lui Vikram cu scaunul cu rotile. Shanaya o suna si scaunul merge singur, scaunul ajunge la scari, Anjali vede si se sperie ea scapa telefonul tatal lui Vikram aproape cade dar Simar prinde rotile scaunului si-l impinge inapoi, Simar zice ce e asta Anjali? Unde ai fost, si Prem e acolo, el zice daca se intampla ceva cu Sanjeev relatia ta cu Vikram e gata.

Vikram vine si vede pe Sanjeev ca e transpirat Anjali minte ca a fost pe terasa si de la caldura, Vaidehi se uita pe telefon la poza lui PYUSH, el ii aduce ceva cadou el ii pune mana la ochi, PYUSH zice ca vor merge in oras diseara, el i-a adus un sari, seara PYUSH o asteapta pe Vaidehi pentru a merge in oras, Vaidehi vine imbracata intr-o rochie lunga albastra, PYUSH zice ca este superba, el ii pune punct negru sa nu o deoache, Roshni vede pe geam pe cei doi, ea merge dupa e, Simar o vede ca fuge si i-a masina, Simar zice ea nu stie conduce prea bine, Simar suna pe Prem. PYUSH este in masina cu Vaidehi iar el isi aminteste de clipele lor frumoase si devine melancolic.

Destine ratacite episodul 868 din 26 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 868 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 26 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!