Destine ratacite episodul 856 din 14 Ianuarie 2022

Vikram vede ca Anjali nu este acasa, Anjali e la sedinta foto omul acela zice ca o duce el acasa, Vaidehi il alunga pe PYUSH de la ea, Vikram zice matusii ca telefonul lui Anjali este inchis mai apoi Anjali ajunge acasa cu acel om Vikram vede cu familia Anjali pupa pe acel om Vikram merge afara el spune ca e sotul lui Anjali omul zice ca Anjali e talentata lui Vikram nu-i place Anjali zice ce teatru e asta? Vikram zice e 12 jumate noaptea dar telefonul, Anjali zice ca s-a descarcat Anjali se i-a de matus, Anjali zice lui Vikram ca nu are incredere in ea, tatal lui Vikram zice ca se ingrijoreaza de ea. Matuta lui Vikram zice de ce nu face acasa pozele ca pot face acolo studio, toti sunt de acord Anjali accepta, a doua zi Simar merge la Pyush el e adormit pe scaun Simar zice de ce e adormit el zice ca a adormit acolo cum lucra Simar zice de ce i-a zis Vaidehi el spune ca ea ii ducea cafeaua, Roshni merge la Vaidehi si zice ca este indragostita de PYUSH nu? Roshni zice ca PYUSH e dintr-o familie buna iar ea e o sarantoaca, Roshni zice ca Pyush o iubeste doar pe ea, Roshni zice ca ea stie cum e sa fie umilita, Vaidehi se simte umilita, Roshni a zis ca ea ar fi plecat de era in locul ei, Vaidehi plange.

Acasa la Vikram are loc sedinta foto, Anjali apare de sus ea e imbracata foarte frumos insa cam dezbracata, tatal si unchiul lui Vikram merg sus, matusa zice lui Anjali ca nu are rusine pentru ei, Anjali zice cine a avut ideea? Vaidehi a lasat scrisoare de demisie pe masina lui Prem apoi Pari aduce alta scrisoare tot de la Vaidehi unde zice ca paraseste casa lor, PYUSH zice nu o las sa plece, el pleaca iar Roshni strig, la fel si Prem, Kushi zice acum PYUSH e doar al tau Roshni.

Destine ratacite episodul 856 din 14 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 856 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 14 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!