Destine ratacite episodul 854 din 12 Ianuarie 2022

Anjali aduce apa pentru a spala pe Guru gi pe picioare, ea a pus gheata in apa intentionat pentru a face rau, Guru ii da binecuvantarea lui Anjali matusa zice ce e asta Anjali apa ca gheata? Anjali zice ca a pus prea multa apa rece, tatal lui Vikram cere scuze lui Guru gi si dupa este dus la medic de acesta si unchiul pleaca la birou, Guru gi ramane cu matusa si cu Anjali, Roshni e adusa la Simar de dl Kapoor, el spune sa aiba grija de Roshni, Simar zice e ca fata mea, Prem zice ati ajutat-o pe Simar atata putem face si noi apoi dl Kapoor pleaca cu Rita, Roshni duce pe PYUSH in camera, Kushi zice Roshni e mai mult de o prietena, Anjali e suparata ca trebuie sa faca mancare pentru Guru gi, el zice matusii ca e ingrijorata de Anjali si de familia ei, ea zice ca vrea sa i-a pe Vikram de la ei, Guru gi ii da o floare ca minte lui Anjali sa fie calma, Anjali vede ea suna pe Kushi, ea zice sa faca Anjali o scena, Vaidehi face mancare cu Simar, PYUSH vine acolo, Simar zice ce fata i-ar placea? El zice ca una moderna apoi zice ca trebuie sa fie ca Simar, Roshni apare acolo.

Kushi pandeste de la usa, matusa lui Vikram pune floarea in camera la Anjali ea urmareste, apoi Anjali zice lui Vikram ca a pierdut inelul, Vikram cauta el vede ceva sub patul lor, ceva roşu, Vikram deschide materialul si apoi il arunc acolo e ceva negru Anjali a pus altceva in loc de floare, Anjali zice ca nu stie cum a ajuns acolo ca e magie neagra, ea zice ca stie cine a facut asta? Anjali duce jos materialul, ea arata matusii si zice acum te faci ca nu stii, Anjali zice ca a vazut pe Guru gi ca i-a dat materialul, ca ea face magie cu Guru gi, matusa lui Vikram zice ca da a luat ceva de la preot. Kushi zice lui Roshni ca PYUSH e cu Vaidehi ca si-a schimbat programul, Roshni zice cu mine va petrece timpul.

Destine ratacite episodul 854 din 12 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 854 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 12 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!