Destine ratacite episodul 853 din 11 Ianuarie 2022

Matusa lui Vikram zice servitorului sa arunce bucata de pui si tigaia unde s-a preparat, Anjali zice ce e asta matusa, aceasta zice lui Vikram cum indraznesti Anjali? Ea se i-a si de prietenele ei matusa zice ca a intinat bucataria, Anjali zice e si casa mea daca e a lui Vikram, matusa zice ca Vikram e nepotul ei ca o familie este camin cand fiecare tine cont de ceilalti, ca nu a dat voie nimanui sa incalce regulile, nici macar ei, Anjali zice ma insulti acum pentru ce am facut la ceremonia aratarii, matusa lui Vikram zice nu ma intereseaza, prietenele lui Anjali zice ai spus altceva Anjali ca tu esti sefa dar nu e asa ca esti ca o menajera, Anjali le spune fetelor sa plece, servitorul duce puiul afara, Anjali suna pe cineva, Roshni vine acasa nervoasa, Dl Kapoor o vede ca are ceva, el zice iar te-ai certat cu PYUSH, Roshni zice mereu e vina mea? Ea cere cafea, apoi sparge cana, Roshni e nervoasa, ea pleaca sus apoi, sotia lui Kapoor zice ca e normal sa fie nervoasa, Simar vine la PYUSH, ea zice te-ai certat cu Roshni matusa lui Vikram zice servitorilor sa dea cu apa sfintita.

Vikram vine acolo cu tatal si unchiul sau, Anjali zice ca ea l-a chemat pe Vikram, matusa zice ii spun eu lui Vikram ce s-a intamplat, ea ziec ce de mancarea non-vegetariana, Vikram tipa la Anjali ca nu poate face ce vrea, Anjali comenteaza, Vikram zice Anjal, cum comentezi la unchiul si la tata? Anjali zice ca vrea o bucatarie separat, tatal lui Vikram zice asta inseamna separarea gospodariei, Anjali zice da-i inainte cu separarea, Vikram zice te-ai smintit, asta e familia mea, familia noastra, sa nu-i mai superi de azi inainte, tatal lui Vikram zice sa nu se mai gandeasca la separare, Vikram zice ea a gresit nu noi, tatal lui zice sa-i dea bucataria din casa adiacenta, unchiul e de acord, matusa nu, ea pleaca, Vikram se uita la Anjali, seara PYUSH merge la Roshni ea arunca cu perne dupa el.

Destine ratacite episodul 853 din 11 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 853 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 11 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!