Destine ratacite episodul 851 din 9 Ianuarie 2022

Simar vede surpriza de la Prem, el zice ca vrea sa indrepte greseala de acum multi ani si ca vrea sa retraiascã momentele cu ea, amandoi isi amintesc momentele lor frumoase, Prem a facut o inima din flori lui Simar pe jos, ea da mana lui Prem si apoi rastoarna orezul si intra iar in casa, apoi calca in culoare si merge pe jos, Prem o duce pe brate pe Simar in camera. Simar zice ca este foarte fericita de PYUSH ca nu-l poate face parte din familie? Simar zice ca e parte din el, Prem zice ca nu poate si nu am de ce sa-l iert, ca va consolida relatia lor, apoi el zice ca o iubeste, Anjali pune glicerina la ochi, Vikram vine si ea lesina, dar se preface, Vikram o pune pe pat Anjali se trezeste, ea zice ca nu a mancat nimic azi. Anjali se plange ca e ocupat toata ziua, Mata gi citeste din cartea sfânta candela se stinge aproape, Simar cu Prem nu o lasa, Prem zice ca azi incep o noua viata, Simar zice luam viata de la capat, Prem zice ne mai dam o sansa, Mata gi se bucura, ea zice ca stia ca Simar cu Prem nu pot fi separati, Simar zice sa astepte sa nu zica familiei, Mata gi ii binecuvinteaza, Kushi e cu Anjali afara, ele mananca iaurt inghetat, Kushi zice sa controleze pe Vikram daca vrea sa o controleze pe soacra ei, tatal lui Vikram trebuie sa i-a medicamentele, el se zbate si aproape se loveste.

Matusa lui Vikram vine la el si-l ajuta ii da medicamentele, Anjali apare maj apoi aceasta se cearta cu matusa, Simar e cu Vaidehi la bucatarie, Vaidehi face mancare, ea zice de unde a invatat sa faca mancare, Kushi le urmareste apoi ea merge la Vaidehi si gusta mancarea ei, ea zice ca este grasa mancarea, Kushi zice ca noi facem mancare buna ca suntem de clasa, Vaidehi e ranit, matusa duce supa tatalui lui Vikram dar el nu vrea, Vikram zice ce are tata, unchiul lui Vikram zice ce are iar el raspunde ca face asa de la vreme.

Destine ratacite episodul 851 din 9 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 851 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 9 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!