Destine ratacite episodul 850 din 8 Ianuarie 2022

Matusa lui Vikram zice unde e Anjali, aceasta apare pe usa, matusa zice ce e asta? Anjali, nu ti-am zis sa nu umbli asa imbracata, ea i-a lantisorul nuptial de la Shanaya si zice ca ala e simbolul casatoriei matusa zice nu-ti pasa de nimic. Anjali zice destul femeile se uita mirate, Anjali zice ca nimeni nu-mi poate vorbi asa nici tu macar, Simar merge mai apoi la Kushi, ea vorbea cu Anjali si s-a bucurat de ce a facut ea, Kushi zice de matusa lui Vikram, ea minte ca o pune la lucru, Simar a auzit ce au vorbit, aceasta merge cu Prem la Anjali la socrii, Simar o pune pe Anjali sa ceara scuze matusii lui Vikram, Prem zice cere-i scuze matusa zice te-am iertat deja, este bine ca ti-ai dat seama apoi Anjali zice gata? Simar zice nici nu stiu ce sa-ti spun matusa lui Vikram zice si voi l-ati iertat pe Vikram, ea zice ca trebuie sa o invat.

Kushi zice lui Anjali apoi sa faca ceva cu matusa lui Vikram, Simar cu Prem se impaca, Kushi zice ceva de fisc ca au facut un raid, Prem suna pe Vikram, pare ca ei e fiscul, Prem zice sa nu zica la Anjali, matusa i-a facut program lui Anjali ea se enerveaza dupa ce pleaca ea, Vaidehi e cu PYUSH ea i-a vorbit de Prem, Pyush a lacrimat iar Vikram vine tarziu acasa, Anjali a uitat sa dea medicamentele tatalui lui Vikram.

Destine ratacite episodul 850 din 8 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 850 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!