Destine ratacite episodul 848 din 6 Ianuarie 2022

Prem se simte vinovat pentru starea in care este Anjali, Simar zice ca pentru binele ei l-a trimis pe Vikram la inchisoare. Prem merge apoi sus, Kushi a zis ca Anjali a vazut o speranta in Vikram, familia sa afla ca nu-l pot scoate pana luni din arest fiindca este weekend, Simar duce apa lui Prem, el ii cere scuze lui Simar ca a gresit, apoi Prem zice ca este vina ei ca plecat atunci si in acea seara daca-i zicea unde merge rezolvau impreuna, Vaidehi vede cearta lor, ea zice pentru dreptatea mea platesc Prem si doamna Simar ca nu este bine, a doua zi Anjali doarme langa pat ea zice ca nu vrea sa manance si deschide usa unde este Vikram, el zice cum sa te las, chiar m-am intors, Anjali zice tu esti? Familia vine la ei apoi, Vikram zice Vaidehi si-a retras plangerea, el zice ca familia l-a iertat, Vaidehi zice ca a vazut ca regreta, Vikram zice vom fi fericiti cu familia, Simar zice vino cu mine, jos Vikram se intalneste cu familia lui si i-a binecuvantarea tatalui.

Unchiul lui Vikram zice ca Simar i-a chemat pe toti si ca azi vom face ritualurile, Prem zice sa uite ce a fost si sa se gandeasca la viitorul copiilor, apoi da mana cu ei, matusa lui Vikram e suparata Simar zice ce e de esti tacuta? Ea zice nu am nimic, ca ea a vrut binele lui Vikram cum vrea si Simar, ele se imbratiseaza apoi, Kushi zice lui Anjali ca matusa lui seamana cu Simar, Mata gi zice ca se va ruga zeitei pentru fericirea lui Anjali si a lui Vikram, Anjali o duce pe Kushi sa se pregateasca, apoi in camera lui Anjali, Kushi zice Vikram e foarte apropiat de familia lui si ei sunt lumea lui, Anjali zice asa este, ea zice cum Vikram a lasat-o in noaptea nuntii pentru tatal lui, Kushi zice ca el nu o va sprijini niciodata daca face asta, Kushi zice primele zile de casnicie sunt importante ca il poate controla, Kushi zice ca daca vrea sa-l controleze sa spuna ca vrea sa stea singuri numai ei.

Destine ratacite episodul 848 din 6 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 848 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 6 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!