Destine ratacite episodul 847 din 5 Ianuarie 2022

Vaidehi trimite mesaj lui Simar ca planul este gata, Simar merge spre ea cu Pyush, Vikram o suna pe Vaidehi si raspunde, el zice ca geanta cu bani are cheie si este la el, Vikram aude unde merge Vaidehi la templu si face pana la masina si merge pe jos de ajunge la Vaidehi, el i-a geanta ei si i-a camera video de la ea, apoi o impinge pe Vaidehi care se loveste la cap. Vikram pleaca apoi, Simar ajunge cu PYUSH dar tarziu, el vede geanta Simar zice camera nu e in ea, ei o striga pe Vaidehi. Simar o vede ca este culcata langa templu ranita fiind la cap, Simar zice unde e Vikram Vaidehi arata, Simar se pune in fata masinii lui Vikram, Pyush zice unde pleci? Simar il plesneste pe Vikram apoi acasa la Bharadwaj, Prem zice de ce ne-ai chemat, Anjali zice minte ceva iar de Vikram sigur, Mata gi zice de ce ne-ai chemat aici, Simar zice sa aflati adevarul, Simar zice am dovada aici, PYUSH pune filmarea si familia lui Vikram e acolo, toti vad ce a facut Vikram cu Vaidehi cum a dus banii si a zis ca a rapit-o si ca a mituit politia si tot nu se teme desi i-a facut atatea.

Prem este socat la fel si familia, Mata gi zice deci Vaidehi a zis adevarul de Vikram, ea zice familiei lui ati stiut dar ati tacut si o i-a in brate pe Vaidehi, PYUSH zice asta e adevarul, Prem il i-a de gat pe Vikram, el spune ai mintit sa te insori cu Anjali, matusa lui Vikram zice e o neintelegere, Prem zice oare, este crima ce a facut el, a distrus viata fetei. Prem vrea sa-l bata dar Anjali zice nu si plange, Prem sparge un pahar de nervi, Simar zice revino-ti Prem ce vom face zice Prem? Simar zice si familia e vinovata tatal lui Vikram zice da asa e, el le cere iertare, matusa lui Vikram zice ca nu asa a crescut pe Vikram, tatal lui Vikram cere iertare lui Vaidehi.

Destine ratacite episodul 847 din 5 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 847 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 5 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!