Destine ratacite episodul 846 din 4 Ianuarie 2022

Anjali vine acasa Simar cu Anjali o intampina, ambele ii fac intampinarea cu tava, apoi Kushi o duce pe Anjali sus de sub ochii lui Simar, Pyush zice lui Simar ca Vikram se purta frumos cu Anjali, Prem aude el striga ce vorbiti? Prem zice nu minti Simar, el zice ca Anjali este fericita Simar, ca are relatie cu Simar doar de fatada, ca l-a trimis pe Pyush ca detectiv si el nu are nicio relatie cu Prem, Pyush promite ca va demasca pe Vikram, Mata gi zice si apoi? Simar zice nu distrugem viata ei ci impiedicam distrugerea vietii ei, Simar zice voi lupta Kushi cu Anjali sunt bucuroase ea zice ca e bine departe de Simar, Kushi zice deci nu a vazut fata lui adevarata inca, Anjali arata colierul primit de la Vikram. Anjali zice sa-l pastreze Kushi colierul fiindca ea a zis ca ar vrea ca un admirator sa-i dea unul ca acela, Anjali e sunata, Kushi zice am scapat de Anjali care nu mai are drept asupra averii, Kushi rade, Anjali zice lui Vikram sa mearga dupa ea, Simar zice lui Anjali cum a fost mancarea? Ea zice buna a fost Anjali zice ti-ai facut bagajul ca mai e o zi jumate, Simar zice nu trebuie sa sarbatoresti victoria inca, Simar zice ca se roaga zeitei sa vada adevarata fata a lui Vikram, Anjali zice oare esti mama mea chiar, Anjali zice fa-ti bagajele, Simar zice ce sa fac, Pyush zice ca are o idee.

El, impreuna cu Simar merg la Vaidehi la inchisoare, Vaidehi nu vrea sa-i ajute, Pyush zice nu m-am asteptat la asta. Vaidehi zice stai, Simar zice planul ei si da ceva lui Vaidehi mai tarziu Simar cu PYUSH vin inapoi, Vikram i-a binecuvantarea ei, Simar zice adevarul este ca apa mereu isi face calea, Simar zice ca au fost dupa cadouri, Kushi zice cadouri, apoi toti merg la masa, lui Vikram ii place mancarea facuta de Simar, ea zice in gand fata ta va iesi la iveala, Vaidehi il suna pe Vikram si zice ca a castigat sa isi retraga acuzatiile.

Destine ratacite episodul 846 din 4 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 846 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 4 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!