Destine ratacite episodul 843 din 1 Ianuarie 2022

Vaidehi spune lui Simar ca Vikram i-a distrus viața, Simar fuge dar prea tarziu, Vikram a pus deja vermilionul pe Anjali, preotul zice de azi sunteti sot si sotie, Simar se uita socata, Anjali i-a binecuvantarea lui Mata gi, Pyush apare si el acolo, Vikram ii vede, el spune oare Simar stie adevarul? Simar il plesneste pe Vikram, Prem cu toti sunt socati, matusa lui Vikram zice ce face, Simar zice mai intrebi? este putin pe langa ce a facut el, Simar zice vreti sa stiti de ce am ridicat mana la el, spune Vaidehi, matusa lui Vikram zice opriti asta dle Prem, Vaidehi zice el e omul Vikram Agrawal, el e vinovat ca el i-a distrus viata dar si viiitorul, Kushi zice spune povestile in alta parte, Vaidehi zice a amenintat-o Vikram ca va face lui Anjali ce i-a facut ei, Vaidehi zice salveaza pe Anjali doamna Simar, Vikram aplauda, el spune multumesc si ca fata spune povesti si totul este o minciuna, Vaidehi zice intrebati familia lui, Vikram ridica mana, Simar zice ai grija, matusa lui Vikram zice ca minte, Vaidehi zice nu ai zis sa uit totul? Vaidehi zice tatalui ai spus sa uit sau nu? matusa lui Vikram zice daca strigi se va schimba ceva si tata lui Vikram zice ca minte, Prem zice destul Simar.

Nu-ti pasa de fericirra lui Anjali, am zis sa alegi intre Anjali si fata asta ai ales-o pe ea acum multi ani ai facut la fel, Simar zice sustin adevarul, Simar zice intreaba pe Roshni si va zice, Prem zice l-ai vazut pe Vikram, ea zice am vazut pe prietenul lui Vikram, Simar zice planul era facut de Vikram, Simar zice e viitorul fetei noastre, si este un infractor. Prem zice in gand daca e adevarat, matusa lui Vikram zice spune ceva dle Prem, doamna Mata, Simar zice lui Mata gi cum sa o trimitem cu ei? Mata gi zice nunta e fãcuta, Rajendra zice nu schimba nimic asta, Simar zice ca nu trimite fata ei cu acest om, Kushi zice ca Simar nu merita numele de mama.

Destine ratacite episodul 843 din 1 ianuarie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 843 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 1 ianuarie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!