Destine ratacite episodul 841 din 30 Decembrie 2021

Vaidehi zice familiei lui Vikram ca va zice lui Simar tot despre Vikram, unchiul lui o roaga sa nu zica, Vikram zice ca fiecare a primit ce a meritat, tatal lui Vikram o roaga sa il ierte, Vaidehi zice ca nu va spune nimic Prem merge la Anjali el zice un tata se lamenteaza cel mai mult la nunta unei fete ca simte de parca nu mai are inima Prem ii da cadou un voal lui Anjali el pune voalul pe ea ea plange Simar vede cu PYUSH, Anjali il imbratiseaza pe Prem matusa lui Vikram suna pe Simar ea zice ca vrea sa o vada fiindca are ceva sa-i spuna, Prem zice apoi ce vrea la ora asta, el zice ca oare nu a zis Vaidehi ceva? Simar zice nu la fel PYUSH, Kushi zice iar ii luati apararea, Simar zice ca nu e in stare Vaidehi de asa ceva, matusa lui Vikram ajunge la ei acasa, ea vede ca toata familia este jos, Simar zice e totul bine? Ea zice nu, este o problema, Simar zice spune-ne matusa zice de baiatul unei surori de a ei ca a facut o gafa pentru familia lui, ea zice ca oare sa-l iere sau nu? Prem zice trebuie iertat, Simar zice daca a distrus viata cuiva trebuie pedepsit, Prem zice o fi avut motiv, matusa lui Vikram zice m-am linistit acum ca-l vom ierta, Simar zice daca mai e ceva spune-ne.

Kushi merge cu ea la masina apoi, ea zice o fi vorbit de Vikram bine ca nu a zis tot adevarul, ea se bucura a doua zi preotul e la familie acasa, ea zice de parintii lui Anjali, Simar zice ca ea e mama Kushi zice ca ea va incredinta mireasa nu Simar ca ea a crescut o pe Anjali, nu Simar care a plecat din casa, PYUSH zice mama are dreptul, Prem zice gata, el zice ca Kushi va incredinta mireasa pe Anjali apoi Vikram vine la el acasa unde matusa lui zice unde a fost, el zice ai fost la Simar acasa, ea zice trebuia sa ma duc.

Destine ratacite episodul 841 din 30 decembrie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 841 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 decembrie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!